Komentara: 4
Pregleda: 3763

Grejna sezona protekla mirno

12.04.2017. u 16:48h
Izvor: TV Subotica
Grejna sezona protekla mirno

Za razliku od prethodne grejne sezone, u „Subotičkoj toplani“ ističu da je 2016/17. protekla veoma mirno. Zvanično, grejanje traje do 15. aprila, ali će se zbog vremenskih prilika, najverovatnije produžiti još nekoliko dana.

Iako je zima bila znatno hladnija od prošle, nikakvih problema u sistemu daljinskog grejanja nije bilo – potorošači su svakog dana imali tople radijatore, za razliku od nekih gradova u Srbiji, ističe direktor „Toplane“, Dervo Ahmetović. Sezonu ocenjuje kao veoma mirnu, budući da je bilo malo primedbi potrošača na iznose računa.

I za Kancelariju zaštitnika građana ovogodišnja grejna sezona protekla je mirno. Dok su prošle godine januarski računi za daljinsko grejanje sa sigurnošću bili najveći posao za ovu Kancelariju, budući da je stiglo čak 800 pritužbi, ove godine situacija je sasvim suprotna – požalila su se svega dva potrošača.

„Subotička toplana“ već je počela sa remontnim aktivnostima u pogonu, koje će se intenzivirati nakon 30. aprila, a biće okončane najkasnije do 15. septembra, kada preduzeće treba da bude spremno za novu grejnu sezonu.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 1 nedelju
Komentara: 4
Pregleda: 3763
Povezane teme

subotička toplana

toplana subotica

grejanje

gradska toplana

računi za grejanje

daljinsko grejanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.