Komentara: 14
Pregleda: 6030

Gradska uprava i Uslužni centar ne rade / parking se ne naplaćuje 14. januara

11.01.2013. u 12:25h
Izvor: RTV City
Gradska uprava i Uslužni centar ne rade / parking se ne naplaćuje 14. januara

Gradska uprava i Uslužni centar ne rade

Iz Gradske kuće obaveštavaju se građani da u skladu sa preporukom Vlade Republike Srbije da 14. januar bude neradni dan, zbog proslave Nove godine po julijanskom kalendaru, Gradska uprava i Uslužni centar u Gradskoj kući neće raditi u ponedeljak, 14. januara 2013. godine.

Radno vreme ovih javnih ustanova biće redovno već od utorka, 15. januara.

Besplatan parking

JKP „Parking” obaveštava građane da povodom neradnog Državnog praznika u ponedeljak,14. januara 2013. godine neće vršiti naplatu parkiranja na teritoriji grada Subotice. Šalter za reklamacije i blagajna preduzeća radiće 14. januara od 7 – 13 časova.

Ujedno, ovo preduzeće svim građanima koji slave po Julijanskom kalendaru čestita Novu godinu.

Trgopromet, Maxi, Idea i Rodić rade standardno

Sve prodavnice Trgoprometa, marketi Maxi, Idea i Rodić, u ponedeljak će raditi po uobičajenom radnom vremenu.

Suboticatrans saobraća po subotnjem redu vožnje

Autobusi Suboticatransa će na dan pravoslavne Nove godine na svim linijama saobraćati po subotnjem redu vožnje.

Ambulante uglavnom dežiraju

U ponedeljak, 14.januara, nijedna ambulanta Doma zdravlja u gradu i prigradskim naseljima neće raditi. Dvadesetčetvoročasovno dežurstvo će biti organizovano u Službi hitne medicinske pomoći i u zdravstvenim stanicama u Bajmoku i Čantaviru. Služba za zdravstvenu zaštitu žena i dece će dežurati u Dečijem dispanzeru od 8 do 20 časova a Stomatološka služba u Zubnoj poliklinici od 7 do 13 časova.

"Naša radost" dežura

Na dan pravoslavne Nove godine u Predškolskoj ustanovi Naša radost dežuraće vrtići Sanda Marjanović u Pazinskoj ulici na Prozivki, Šumice u Banijskoj ulici i Mandarina u ulici Arsenija Čarnojevića,na Radijalcu, saopšteno je iz ove vaspitno-obrazovne ustanove.

Osnovni sud radi redovno

Iz Osnovnog suda u Subotici saopšteno je da će se u ponedeljak održati svi zakazani glavni pretresi i glavne rasprave.Redovno će raditi i prijemni šalter, služba overe i upisnici suda.

NSZ ne radi

Nacionalna služba za zapošljavanje u ponedeljak neće raditi, a nezaposlena lica se mogu javiti svojim savetnicima od utorka.

Eleketorvojvodina (naplatna mesta) radi skraćeno

Naplatna mesta Elektrodistribucije u ponedeljak će raditi od 7 do 13 časova. Iz ovog preduzeća pozivaju kupce da iskoriste priliku i isplate svoja zaostala dugovanja po obračunu za utrošenu električnu energiju. Ujedno podsećaju kupce iz kategorije domaćinstva da izmirivanjem obaveza na vreme ostvaruju popust od 5% a potrošači sa mesečnom potrošnjom do 350 kW i dodatnih 11.89%, a potrošači sa potrošnjom do 500 kW popust od 15%.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 14
Pregleda: 6030

Povezana vest

Povezane teme

jkp parking subotica

neradni dani za praznike

gradska kuća

uslužni centar Subotica

plaćanje parkinga subotica

gradski uslužni centar

pravoslavna nova godina

naplata parkinga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.