• Pregleda: 5050

Gradska kuća i Palić u okviru promotivnog filma Turističke organizacije Srbije

Hvalimo prirodne lepote Srbije, kulturno nasleđe, hranu i gostoljubivost ali često za odmor radije biramo neku inostranu destinaciju. Turistička organizacija Srbije pokrenula akciju "Srbija - jedno putovanje, bezbroj doživljaja" kako bi inspirisala domaće turiste da istražuju destinacije u Srbiji, a novac planiran za odmor potroše u zemlji.
Gradska kuća i Palić u okviru promotivnog filma Turističke organizacije Srbije

Predstavljanje Srbije u svetu preko promo spotova se nastavlja. Turistička organizacija Srbije snimila je novi reklamni spot pod nazivom 'Srbija - Jedno putovanje - Bezbroj doživljaja'. 

Nije neophodno napomenuti da je turistički film, nesporno najobuhvatnije marketinško sredstvo u komunikaciji jedne zemlje i njene promocije kao turističke destinacije. Tako je Turistička organizacija Srbije za sledeću sezonu pripremila film, kojim će promovisati Srbiju i sve njene lepote kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Spot u kojem su predstavljeni subotička Gradska kuća i Palić, kao lokacija koja ima ogroman potencijal da postane popularna turistička destinacija, možete videti u nastavku.

povezane teme

3
Turista Odgovori
BRAVO za Turisticku Organizaciju Grada Subotice.

http://www.visitsubotica.rs/sr-Latn
LTD Odgovori
Svaka cast za spot! Najzad i nesto kvalitetno ilepo :) pozdrav iz subotice
stormwatch Odgovori
Od svih gradskih snimaka u ovom filmu Subotica izgleda najvelegradskije. BRAVO!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.