Komentara: 3
Pregleda: 5539

Gradska kuća i Palić u okviru promotivnog filma Turističke organizacije Srbije

18.10.2013. u 17:51h
Hvalimo prirodne lepote Srbije, kulturno nasleđe, hranu i gostoljubivost ali često za odmor radije biramo neku inostranu destinaciju. Turistička organizacija Srbije pokrenula akciju "Srbija - jedno putovanje, bezbroj doživljaja" kako bi inspirisala domaće turiste da istražuju destinacije u Srbiji, a novac planiran za odmor potroše u zemlji.
Gradska kuća i Palić u okviru promotivnog filma Turističke organizacije Srbije

Predstavljanje Srbije u svetu preko promo spotova se nastavlja. Turistička organizacija Srbije snimila je novi reklamni spot pod nazivom 'Srbija - Jedno putovanje - Bezbroj doživljaja'. 

Nije neophodno napomenuti da je turistički film, nesporno najobuhvatnije marketinško sredstvo u komunikaciji jedne zemlje i njene promocije kao turističke destinacije. Tako je Turistička organizacija Srbije za sledeću sezonu pripremila film, kojim će promovisati Srbiju i sve njene lepote kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Spot u kojem su predstavljeni subotička Gradska kuća i Palić, kao lokacija koja ima ogroman potencijal da postane popularna turistička destinacija, možete videti u nastavku.

Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 5539
Povezane teme

Turizam Subotica

turizam palić

turizam na paliću

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.