Komentara: 4
Pregleda: 2603

Gradska fudbalska liga: Đurđin jesenji šampion, Nosković najefikasniji strelac

07.11.2017. u 16:16h
Izvor: Subotica.com
Jesenji šampion Gradske fudbalske lige (GFL) je ekipa Đurđina koja na pola prvenstva beži Lokomotivi za 5 bodova. Najefikasniji strelac lige je Vladimir Nosković.
Gradska fudbalska liga: Đurđin jesenji šampion, Nosković najefikasniji strelac

Utakmicama 11. kola odigranim u nedelju okončana je prvi deo sezone. Ostalo je još da se odigraju tri zaostala meča, ali već sada je izvesno da je šampion polusezone, odnosnog jesenjeg dela šampionata Fudbalski klub "Đurđin".

Takođe, ove tri utakmice koje ostaju da se odigraju ne mogu ni da promene prvog strelca jesenjeg dela, a on je Vladimir Nosković, napadač trenutno drugoplasiranog tima GFL. Nosković je postigao 11 pogodaka, dva manje je postigao Andrašić iz ekipe Bikova.

Tabela nakoj 11 odigranih kola: Đurđih 28, Lokomotiva 23, Elektrovojvodina 21, Palić 20, Solid 20, Hajduk 17 (-1), Čantavir 15 (-1), Bikovo 14, Udarnik Višnjevac 9 (-1), Mala Bosna 5, Žednik 5 (-1), Bratstvo -1 (-2).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2603
Povezane teme

gradska fudbalska liga

gradski fudbalski savez

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.