• Pregleda: 5486

Gradonačelnikovo humanitarno veče 11. marta, u Gradskoj kući

Gradonačelnikovo humanitarno veče 11. marta, u Gradskoj kući

Gradonačelnikovo humanitarno veče, ovogodišnja supstitucija za dosadašni tradicionalni Bal gradonačelnika, prvi put će se održati u Gradskoj kući 11. marta 2012. godine. Cena karte je 6.000 dinara po osobi, a prihod će biti upućen Osnovnoj i srednjoj školi 'Žarko Zrenjanin', koja ima velikih problema pri obezbeđivanju adekvatne ishrane za svoje učenike i štićenike, najavio je, na današnjoj konferenciji za novinare, gradonačelnik Subotice Saša Vučinić.

Ovogodišnje plesno veče, modifikovano i prilagođeno trenutnoj ekonomskoj situaciji, organizuje se u Gradskoj kući koja ove godine obeležava 100 godina svog postojanja, rekao je Vučinić, i dodao da će to za sve one koji se odluče da dođu biti nešto novo i drugačije.

- Gradska kuća jeste reprezentativan objekat i mislim da će ovo plesno veče za sve one koji se odluče da dođu biti prilika da uklope svoju humanitarnost, dobrotvornost, sa prilikom da budu deo nečega što će, možda, prerasti u jednu novu, tradicionalnu lokaciju za održavanje ovih humanitarnih aktivnosti. Pozivnice su već poslate, odziv je dobar i nadam se da će naši Subotičani još jednom dokazati da podržavaju humanitarne akcije, naglasio je Saša Vučinić.

Gradonačelnikovo humanitarno veče počinje u 20 časova sa koncertom kvarteta beogradske Filharmonije.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

6
Milica Odgovori
Oooo, konačno se neko setio! Svaka čast na ovome!
ekonomista Odgovori
Mislim da ce ovako biti mnogo profitabilnije. Puna podrska.
s.v.t. Odgovori
podrzavam gradonacelnikovo vece i mislim da ce novac otici tamo gde zaista treba. volela bih da bar grad subotica moze da pomogne svoje sugradjane bez posla i bez prihoda.
BAĆO Odgovori
Sećam se da je do pre nekoliko godina bilo više simbola grada!
penzioner Odgovori
Gradonačelnik bi mogao biti humanitaranista penzionerima niskog primanja kao što je u BEOGRADU sato 4 puta 4000 u Kikindi 4 puta 3000. Kako SUBOTICA uvek izostaje, a kod nas su najveći porezi doprinosi i komunalije
Ivan Odgovori
Zasto su smanjili sa 10000 na 6000 hiljada ulaznice,te pare svakako su zaradili na grbaci naroda.Posto uvek naglasavaju svoju humanost imam predlog :svaki politicar posle rezervacije karte nek to pokloni jednoj siromasnoj porodici sa puno dece.Da li neko misli da je ovaj predlog los?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.