• Pregleda: 2450

Gradonačelnik obišao novoasfaltirane ulice

Gradonačelnik obišao novoasfaltirane ulice

Stanovnici Palića, Hajdukova i Bačkih vinograda dobili su šest novih ulica. Ukupno je asfaltirano 1873 metara puta u koje je uloženo 17,5 miliona dinara. Gradonačelnik Subotice sa predstavnicima je obišao novoasfaltirane ulice i još jednom istakao da je gradu bitno da se svaka mesna zajednica ravnomerno razvija uz odgovarajuću infrastrukturu.

Ulice Feješ Klare na Paliću, Prvomajska i Cankareva u Hajdukovu i Subotička i Kiš Ferenca u Bačkim vinogradima urađene su po programu pokrajinskog Fonda za kapitalna ulaganja.Ostalo je još da se asfaltira deset ulica po programu Fonda za kapitalna ulaganja, koji je ove godine za asfaltiranje 39 ulica u Subotici izdvojio 280 miliona dinara.Prilikom obilaska ulica gradonačelnik je rekao da na ovaj način demantuje zlonamerne izjave pojedinaca da se ne ulaže ravnomerno u mesne zajednice.

Ulica Omladinskih brigada u Hajdukovu presvučena asfaltom jer je oštećena prilikom gradnje Koridora 10. Presvučeno je 674 metra puta, a JP “Putevi Srbije" su izdvojili 4,4 miliona dinara za posao. U Direkciji za izgradnju grada kažu da će iz oba programa ulice biti završene do roka.

Po programu Fonda za kapitalna ulaganja ostalo je još da se završe ulice Josipa Zelića, Porečke, Srebreničke, Ivana Gorana Kovačića i Sonje Marinković i dve u Bajmoku. Pri kraju su i radovi u Banijskoj ulici, gde su radovi usporeni zbog izmeštanja gasovoda.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

2
JohnDoe Odgovori
Evo ga opet on isao da se paradira umesto da radi posao za koji je postavljen i da resava ovu bedu koja se polako ali sigurno nadvija nad gradom. Umesto da skida ljagu sa svoga imena i da radi nesto korisno za ove ljude ovde on ide da se promovise i da se istice kao da je on licno radio taj put i asfaltirao ga. E moj gradonacelnice treba da te je sramota svega sto se desava u ovome gradu i bolje u misiju rupu da se zavuces do izbora a ne da se istices javno i pravis fotografije za svoj foto album.
clouseau Odgovori
A jes, tradicionalno licemerje. Sto ne izadje pred (bivse) radnike Severa, ili da obidje azilante.....
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.