Komentara: 5
Pregleda: 2039
Foto

Gradonačelnik Bakić priredio prijem predstavnicima Kluba dizača tegova "Spartak" povodom nedavnog uspeha na međunarodnoj sceni

23.06.2022. u 16:06h
Izvor: Subotica.com
Na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u dizanju tegova naš sugrađanin Tamaš Kajdoči oborio je čak tri nacionalna rekorda i osvojio sedmo mesto na Evropskom prvenstvu u Tirani. Povodom velikog uspeha danas je u Gradskoj kući upriličen prijem za njega i trenera Ervina Rožnjika.
Gradonačelnik  Bakić priredio prijem predstavnicima Kluba dizača tegova "Spartak" povodom nedavnog uspeha na međunarodnoj sceni

Kao što smo ranije izvestili, Tamaš je na evropskoj sceni zabeležio zapažene rezultate i još jednom potvrdio svoju klasu u konkurenciji najjačih rivala. Tim povodom našeg trofejnog mladog sportistu ugostio je gradonačelnik Stevan Bakić sa saradnicima, čestitajući Klubu dizača tegova „Spartak“ na čak 17 osvojenih titula u nizu.

- Retko koja lokalna samouprava postoji čiji čelnik ima priliku da se susretne sa svojim sjajnim lokalnim sportistima, kao što je to Grad Subotica. Svojim sjajnim rezultatima i uspesima koje postižu prevazilaze okvire lokalne zajednice – istakao je gradonačelnik Bakić. - Tamaševo sedmo mesto na Evropskom prvenstvu je istorijski uspeh Srbije u ovom sportu. Do tog rezultata je stigao oborivši tri nacionalna rekorda. Pred Tamašem je budućnost, ima 25 godina i tek će da se vine u visine, čak i do Olimpijskih igara u Parizu, gde će, siguran sam, ostvariti sjajan rezultat. Vi ste ambasadori grada i lokalna samouprava je tu da obezbedi najbolje uslove za rad i treniranje, da bi mogli da se fokusirate na rezultate.

Gradonačelnik  Bakić priredio prijem predstavnicima Kluba dizača tegova "Spartak" povodom nedavnog uspeha na međunarodnoj sceni

Tamaš Kajdoči je oborio rekord u disciplini trzaj podigavši 177 kilograma, disciplini izbačaj 226 kilograma i biatlonu 403 kilograma.

- Bila je jaka konkurencija ali smo uspeli da dođemo do sedmog mesta, što je zaista dobar rezultat. Na ovom sastanku obećana nam je pomoć od Grada da će nas podržati u daljem radu da se pripremamo i postižemo još bolje rezultate – kaže Kajdoči.

Gradonačelnik  Bakić priredio prijem predstavnicima Kluba dizača tegova "Spartak" povodom nedavnog uspeha na međunarodnoj sceniZa uspeh je zaslužan i trener Ervin Rožnjik, koji se lokalnoj samoupravi zahvalio na podršci, bez koje, kako kaže, ne bi mogli da dođu do ovih istorijskih rezultata.

- Klub dizača tegova "Spartak" je osnovan 1948. godine i sledeće godine obeležavamo 75 godina postojanja. Za sve ovo vreme uspeli smo da se izborimo i stvaramo rezultate, a verujem da najveći tek dolaze. Tu je Tamaš ključan kao jedan od najtalentovanijih "dizača" na ovim prostorima. Čeka nas Svetsko prvenstvo u Kolumbiji, pripremamo se i želimo da odbranimo titulu ekipnog prvaka. Drago mi je što se naš trud ceni i poštuje, što dokazuje i današnji prijem – smatra trener.

Izvor: Subotica.com
Prijem gradonačelnika Bakića za predstavnike Kluba dizača tegova "Spartak" Prijem gradonačelnika Bakića za predstavnike Kluba dizača tegova "Spartak" Prijem gradonačelnika Bakića za predstavnike Kluba dizača tegova "Spartak" Prijem gradonačelnika Bakića za predstavnike Kluba dizača tegova "Spartak" Prijem gradonačelnika Bakića za predstavnike Kluba dizača tegova "Spartak" Prijem gradonačelnika Bakića za predstavnike Kluba dizača tegova "Spartak" Prijem gradonačelnika Bakića za predstavnike Kluba dizača tegova "Spartak" Prijem gradonačelnika Bakića za predstavnike Kluba dizača tegova "Spartak"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2039
Povezane teme

klub dizača tegova spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.