Komentara: 15
Pregleda: 3823

Grad se ne odnosi domaćinski, kaže Maglai

25.11.2011. u 16:38h
Izvor: RTV Yueco
Grad se ne odnosi domaćinski, kaže Maglai

Grad se ne odnosi domaćinski prema javnoj svojini i gradskom budžetu rekao je predsednik Gradskog odbora SVM-a, Jene Maglai. Prema saznanjima Saveza Vojvođanskih Mađara 400 miliona dinara isplatiće se avansno izvođaču radova za gradnju bazena i to bez da izvođač da neke garancije.

Maglai tvrdi da je čuo da pojedine građevinske firme kupuju opremu za gradnju bazena iako tender nije završen. Savez Vojvođanskih Mađara još uvek nije dobio odgovor zbog čega je gradnja obilaznice oko Subotice koštala 100 miliona više nego što treba.

Prema njihovim saznanjima država je isplatila 50 miliona dinara za salaš koji se nalazio na trasi za gradnju Y kraka, radovi na izmeštanju dalekovoda su koštali 10 miliona dinara, a država je isplatila i 30 miliona dinara štete za useve poljoprivrednicima sa čijih poseda je izvođač radova uzimao zemlju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 3823
Povezane teme

savez vojvođanskih mađara

jene maglai

bazen u subotici

bazen na prozivci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.