• Pregleda: 3465

Grad se ne odnosi domaćinski, kaže Maglai

Grad se ne odnosi domaćinski, kaže Maglai

Grad se ne odnosi domaćinski prema javnoj svojini i gradskom budžetu rekao je predsednik Gradskog odbora SVM-a, Jene Maglai. Prema saznanjima Saveza Vojvođanskih Mađara 400 miliona dinara isplatiće se avansno izvođaču radova za gradnju bazena i to bez da izvođač da neke garancije.

Maglai tvrdi da je čuo da pojedine građevinske firme kupuju opremu za gradnju bazena iako tender nije završen. Savez Vojvođanskih Mađara još uvek nije dobio odgovor zbog čega je gradnja obilaznice oko Subotice koštala 100 miliona više nego što treba.

Prema njihovim saznanjima država je isplatila 50 miliona dinara za salaš koji se nalazio na trasi za gradnju Y kraka, radovi na izmeštanju dalekovoda su koštali 10 miliona dinara, a država je isplatila i 30 miliona dinara štete za useve poljoprivrednicima sa čijih poseda je izvođač radova uzimao zemlju.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

15
Caba Odgovori
A da mi pitamo gos Pastor sta je sa parama koje ste dali za pocetak izgradnje bazena u dudovoj i pozorista u centru grada? :) dajmo ovima sansu da vidimo da li ce onida pokradu a ne odma ih unapred optuzivati...a cak i da je istina da ce da pokradu ko vama daje za pravo da nekog kritikujete kad ste isto uradili....
dushko Odgovori
A to što su troškovi reprezentacije PREPOLOVLJENI otkad je SVM sišao s vlasti?!
Pero Odgovori
@caba
Pitajte Kasu(meni se čini da je on bio tada,a sada je dobar sa ovima)
A otkud ti znaš da su prepolovljeni?osim ako ne sediš u gradskoj kući!
Zar nisu drug mrka i naš ministar otvarali radove na y kraku?!
evergreen Odgovori
@Pero

bilo koji iole pismeni gradjanin moze u sluzbenom listu grada da vidi koliki je budzet za svaku godinu. verovatno tamo postoji i stavka reprezentacije. ne mora covek da bude zaposlen u gradskoj kuci da bi znao ovakve stvari.
Sugradjanin Odgovori
Nista bolji niste gospodo iz SVM bili kad ste bili na celu grada.Puno propusta i lopovluka je i onda bilo kao i sada. Svi ste Vi jednaki samo gledate sebe, pa Vam je krivo kad drugi uzima a Vama nedostupno.
rax Odgovori
kada smo vec kod para, gde i kome idu pare od saricevih hotela?
Pero Odgovori
@evergreen
rekao si,verovatno postoji!a što sam onda nepismen?
A y krak?
gile Odgovori
pazi ovog ozbiljnog poliicara ``Maglai tvrdi da je čuo`` jbt sta je ovo,pa ja sam cuo da tebe zovu Maglaipetrol...i sta sada
josipa Odgovori
A sto tebe Maglai zovu MaglaiPetrol??da nisi nesto mutio oko prodaje placeva pa pumpe?
dusan Odgovori
Ljudi pa sta je vama ,SVM se uplasio i shvatio da ce zuti da zavrse Y krak i bazen do izbora pa je sada frka i naravno sta ce drugo u Srbiji nego prljava kampanja!smesni ste
evergreen Odgovori
@Pero

a gde sam ja rekao da si nepismen? pronasao si se mozda?

da, otvarali. obidji malo lokacije da vidis kako idu radovi, pa onda pljuni po nekome. lako je iz tople fotelje biti pametan
Njofra Odgovori
Zuo je sve, zutoooooo, zuto lisce, zuta vlast, zuti komentatori, zuti komentari, zuta persma, zute romanse, zuti evergrin. zute robne kyuce, zutoooooooo Promenite ime Subotice u Zuti grad.
upucen Odgovori
@pero
Pa slučajno znam jer sam upućen, za razliku od vas koji mlatite praznu slamu. Hajde da čujem, spomenite nekku kunkretnu cifru.
terier Odgovori
DS se itekako DOMAĆINSKI odnosi prema našim parama,te vas molim g-dine Maglai da ne iznosite neistine.Sve je to njihov novac i to je samo jedan od dokaza domaćinskog odnosa.
Pero Odgovori
Nemam komentar za tebe(izvini" trojicu")
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.