Komentara: 8
Pregleda: 5001

Grad preuzeo strelište

10.04.2014. u 15:52h
Izvor: Subotica.com
Gradonačelnik Jene Maglai, izjavio je danas, prilikom obilaska zapuštenom strelištu u Radanovcu, da je grad pre dve sedmice od jednog udruženja građana preuzeo ovaj objekat, te da je on danas dat na raspolaganje JKP „Stadion“, koje će ubuduće voditi računa o njemu.
Grad preuzeo strelište

- Ovo je javna svojina i lokalna samouprava mora da vodi računa o strelištu. Trebaće dosta posla da se ono privede nameni, a ono što je sigurno je da se ono, pored toga što će biti na raspolaganju streljačkim klubovima i organizacijama, mora i komercijalizovati. Isto tako, ovo je jedno od retkih 300-metarskih strelišta u Srbiji, pa se tu mogu organizovati i međunarodna takmičenja na najvišem nivou. Nažalost, zbog nedostatka novca, ove godine neće biti građevinskih radova, iako je zgrada i samo strelište u lošem i zapuštenom stanju, ali ovo vreme ćemo iskoristiti kako bismo sačinili projektnu dokumentaciju – rekao je Maglai.

Robert Tot, direktor JKP „Stadion“, pozvao je klubove i sve zainteresovane građane i firme koji žele da koriste gradsko strelište da se jave u ovo preduzeće radi dogovora o terminima korišćenja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 2 nedelje
Komentara: 8
Pregleda: 5001
Povezane teme

jene maglai

ilija maravić

jkp stadion subotica

robert tot

strelište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.