• Pregleda: 7871

Grad dostavio obroke vozačima teretnih vozila "zarobljenim" na auto-putu

Grad Subotica je obezbedio novčana sredstva za kupovinu obroka ljudima koji se nalaze u kamionima koji su zbog snežnih nanosa nekoliko dana bili blokirani kod Benzinske pumpe Eko – Žednik 2, na auto-putu Subotica-Novi Sad.
Grad dostavio obroke vozačima teretnih vozila "zarobljenim" na auto-putu

Isporuka pomoći u vidu 200 lanč paketa realizovana je putem Crvenog krsta Subotica, oko 15 časova. Umornim vozačima teretnih vozila, u već formiranoj koloni u kojoj je bilo oko 200 kamiona, šlepera i cisterni spremnih da uz pratnju saobraćajne policije bezbedno krenu prema Novom Sadu, obroke je predao Milimir Vujadinović, član Gradskog veća zadužen za socijalna pitanja.

- Grad Subotica je obezbedio sredstva za kupovinu prehrambenih artikala za lanč pakete za vozače teretnih vozila koji su zbog vetra olujne jačine i velikih snežnih nanosa na auto-putu E-75 bili blokirani već tri dana. Podelu 200 lanč paketa realizovali smo u saradnji sa Crvenim krstom Subotica. Ljudima u nevolji treba pomoći i zato nećemo dozvoliti da bilo koja osoba na teritoriji našeg grada bude ugrožena, naročito ne od gladi, istakao je Milimir Vujadinović.

Bez obzira što je kamionima danas omogućeno da nastave put, prema izjavama nadležnih iz MUP-a zabrana saobraćaja za sva motorna vozila na auto-putu od Novog Sada prema Horgošu u oba smera i dalje je na snazi i tako će ostati dok se ne steknu svi uslovi za bezbedno odvijanje saobraćaja.

Izvor: Subotica.rs

povezane teme

13
rax Odgovori
super za ck ili grad, secam se prosle ili predprosle godine, kada su nam se na deponiji smrzavali emigranti,ovo je za svaku pohvalu!
neko Odgovori
Sitijo se Stipan - posli tri dana! Sramota!
Yumi Odgovori
ja sam ocaran ovim jeftinim populizmom...
stormwatch Odgovori
Da li je grad dostavio gume i tockove automobilima sa kojih su pokradeni?
snegovic Odgovori
@stormwatch
a sto ne pitas opstinu Zrenjanin za kradju guma,
pa sa tim nema nikakve veze opstina Subotica !!!
A i deo autoputa gde su ljudi ostavili svoje aute pripada opstini Mali Idjos !
sulak Odgovori
nisu mogli ranije da se organizuju posto se maglaiju ispraznila baterija od telefona sramota od opstine subotice
nale Odgovori
Gde su sad one curice što na graničnom prelazu dele liflete o izgradnji zaobilaznice oko Beograda i reklamiraju dobro nam poznatu zeleno-žutu benzinsku pumpu na auto-putu?
tetka Odgovori
Čitam ove komentare - kakav smo mi to narod postali. Nikada nam ništa nije dobro. Bilo ko bilo šta uradi pozitivno mi uvek nalazimo lošu stranu u tome.
ana Odgovori
bravo za akciju, makar neko da se seti tih nesretnih vozača koji danima čekaju da se pomere a mnogi od njih nemaju dovoljno para za hranu da prežive tih par dana a pogotovo za gorivo koje im je ograničeno
Sting Odgovori
Potez za pohvalu nebitno ko uradio...
kojot Odgovori
sad ce ove bajate vesti da vrte 6 dana po sajtu.
bojan Odgovori
Oho pa ''bogat je grad.Svaka cast!
sulak Odgovori
ovima sto se nesvida komentar sigurno su pravili senvice pa su malo odneli kuci
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.