Komentara: 13
Pregleda: 8139

Grad dostavio obroke vozačima teretnih vozila "zarobljenim" na auto-putu

03.02.2014. u 21:19h
Izvor: subotica.rs
Grad Subotica je obezbedio novčana sredstva za kupovinu obroka ljudima koji se nalaze u kamionima koji su zbog snežnih nanosa nekoliko dana bili blokirani kod Benzinske pumpe Eko – Žednik 2, na auto-putu Subotica-Novi Sad.
Grad dostavio obroke vozačima teretnih vozila "zarobljenim" na auto-putu

Isporuka pomoći u vidu 200 lanč paketa realizovana je putem Crvenog krsta Subotica, oko 15 časova. Umornim vozačima teretnih vozila, u već formiranoj koloni u kojoj je bilo oko 200 kamiona, šlepera i cisterni spremnih da uz pratnju saobraćajne policije bezbedno krenu prema Novom Sadu, obroke je predao Milimir Vujadinović, član Gradskog veća zadužen za socijalna pitanja.

- Grad Subotica je obezbedio sredstva za kupovinu prehrambenih artikala za lanč pakete za vozače teretnih vozila koji su zbog vetra olujne jačine i velikih snežnih nanosa na auto-putu E-75 bili blokirani već tri dana. Podelu 200 lanč paketa realizovali smo u saradnji sa Crvenim krstom Subotica. Ljudima u nevolji treba pomoći i zato nećemo dozvoliti da bilo koja osoba na teritoriji našeg grada bude ugrožena, naročito ne od gladi, istakao je Milimir Vujadinović.

Grad dostavio obroke vozačima teretnih vozila "zarobljenim" na auto-putu

Bez obzira što je kamionima danas omogućeno da nastave put, prema izjavama nadležnih iz MUP-a zabrana saobraćaja za sva motorna vozila na auto-putu od Novog Sada prema Horgošu u oba smera i dalje je na snazi i tako će ostati dok se ne steknu svi uslovi za bezbedno odvijanje saobraćaja.

Izvor: subotica.rs
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 13
Pregleda: 8139

Povezana vest

Povezane teme

crveni krst

subotica autoput

milimir vujadinović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.