Komentara: 4
Pregleda: 3576

Gotovo 200 mesta za studiranje na budžetu na Ekonomskom fakultetu u Subotici

15.06.2020. u 16:10h
Izvor: Subotica.com
Ekonomski fakultet u Subotici raspisao je konkurs za upis studenata na prvu godinu osnovnih akademskih studija u školskoj 2020/2021. godini. U subotičkom ogranku može se upisati 195 studenata na teret budžeta, odnoso još 119 kao samofinansirajući.
Gotovo 200 mesta za studiranje na budžetu na Ekonomskom fakultetu u Subotici

Na fakultet se ove godine na svim lokacijama na kojima posluje (Subotica, Novi Sad, Bujanovac) može upisati ukupno 792 studenta, od čega 489 studenata čije se obrazovanje finansira iz budžeta i 303 samofinansirajućih studenata.

U centrali fakulteta u Subotici na teret budžeta može se upisati 195 studenata, a u samofinansirajućem statusu 119 studenata.

Ekonomski fakultet, koji ove godine obeležava 60 godina uspešnog postojanja, ima i razvijenu digitalnu pripremnu nastavu koja je ove godine posebno doprinela olakšanju priprema za prijemni ispit.

Na sajtu fakulteta se nalazi odeljak "Za buduće studente" gde je budućim brucošima dostupna zbirka sa pitanjima i odgovorima, kao i tačne smernice za preuzimanje iste. Na društvenim mrežama promo tim Ekonomskog fakulteta u Subotici stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i nedoumice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3576
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

upis na fakultet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.