Komentara: 19
Pregleda: 2550

Godišnjica Gradskog odbora SDPS-a

21.02.2012. u 14:21h
Izvor: RTV Yueco
Godišnjica Gradskog odbora SDPS-a

Gradski odbor socijaldemokratske partije juče je, na dan socijalne pravde, obeležio godišnjicu postojanja. Na skupštini koja je sinoć održana zvanično su predstavljeni novi članovi gradskih i resornih odbora, kao i hiljaditi član. Osim toga obavljeno je i tajno glasanje svih članova u vezi sa samostalnim ili koalicionim izlaskom na predstojeće izbore. Za godinu dana, ovaj mladi gradski odbor osnovao je 32 mesna odbora, desetak resornih odbora i udvostručio broj članova i simpatizera i spremno dočekuje izbore.

Milena Padežanin je hiljaditi član GrO SDP-a. Milena kaže da nikada nije bila simpatizer niti jedne partije, ali ideje koje sprovodi SDP, kako i sama kaže, daje joj nadu za bolje sutra.

Ovaj gradski odbor osnovan je na dan socijalne pravde, koji podrazumeva obezbeđivanje društva jednakih šansi gde će ljudi svojim radom moći da zarade dohadak od kojeg će moći normalno da žive, što je glavni cilj SDPS-a.

Članovi stranke imali su priliku da se putem anketnih listića izjasne da li žele da njihova partija na izbore izađe samostalno ili u koaliciji, kao i koje su to tri partije sa kojima misle da bi mogli da budu koalicioni partneri. Prema rečima predsednika GrO SDPS-a Dejana Antića, njihova ideja jeste da se svi članovi stranke pitaju za mišljenje, pogotovo kada je reč o ovako bitnim koracima, koji mogu da im odrede dalju sudbinu.

Nakon sednice, održan je i svečani koktel gde su osim članova stranke, prisustvovali i gosti iz sindikata, predsednik skupštine grada, kao predstavnici mnogih partija u Subotici.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 19
Pregleda: 2550
Povezane teme

sdp

sdps

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.