Komentara: 0
Pregleda: 2176

Globalna nedelja preduzetništva

09.11.2011. u 18:23h
Izvor: RTV Yueco
Globalna nedelja preduzetništva

Međunarodna komora mladih - JCI Subotica i ove godine, po 4. put za redom, obeležava Globalnu nedelju preduzetništva u Subotici, međunarodnu manifestaciju, koja se u istoj nedelji, od 14.-20. novembra, organizuje u celom svetu.

Kako je istaknuto na današnjoj press konferenciji, zadatak Komore mladih, kao domaćina, je da okupe ljude iz sveta biznisa, eminentne umetnike, uspešne preduzetnike, studente, profesore, menažere, lidere, predstavnike vladinih institucija, da se uključe u ovaj događaj i svojim aktivnostima podrže mlade ljude Subotice. Kao i prošle godine, i ovoga puta će obeležavanje Globalne nedelje preduzetništva biti zaokruženo dodeljivanjem nagrade za društvenu odgovornost kompanijama iz Subotice, dok drugi segment ove manifestacije nosi naziv “zeleni preduzetnik”.

Proglašenje dobitnika pomenute nagrade i završna svečanost je planirana za petak, 18.11.2011. Pre dodele nagrada biće održana i dva predavanja, a predavači će biti Žolt Feher iz Mađarske, na temu motivacije lidera, i Maja Volk od 14 časova Velikoj većnici Gradske kuće.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2176
Povezane teme

Komora mladih Subotica

nedelja preduzetništva

jelena zvekić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.