Komentara: 0
Pregleda: 1750

Gimnastika: Subotičani uspešni u Novom Sadu, na poslednjem turniru sezone

12.12.2019. u 11:38h
Izvor: Subotica.com
Gimnastičari "Partizanа" učestvovali su od 6. do 8. decembra na međunarodnom memorijalu "Laza Krstić i Marica Dželatović" u Novom Sadu, na kojem je učešće uzelo desetak država. U vrlo jakoj konkurenciji Subotičani su uspeli da se dokopaju i medalja.
Gimnastika: Subotičani uspešni u Novom Sadu, na poslednjem turniru sezone

U prvoj kategoriji, takmičara do 10 godina, nastupio je Balaž Gombaš, koji je u pojedinačnoj konkurenciji zauzeo treće mesto. U drugoj kategoriji nastupili su Mihajlo Strajnić (17. mesto) i Aleks Čupak (18. mesto). Filip Kulić je nastupio u trećoj kategoriji  i zauzeo treće mesto, odnosno došao do bronzane medalje.

Sva četiri takmičara, pod stručnim vođstvom Roberta Milutinovića, kvalifikovala su se za finala po spravama, gde su, kako kažu u Klubu, s obzirom na konkurenciju, ostvareni odlični rezultati.

Balaž Gombaš je osvojio srebrne medalju na parteru i razboju, dok je bronzanu osvojio na preskoku. Pored toga Balaž je zazuzeo 5. mesto na vratilu i 8. mesto na krugovima. Mihajlo Strajnić je osvojio 5. mesto na konju sa hvataljkama. Aleks Čupak  je bio 8. na na parteru i krugovima, a 6. na razboju. Filip Kulić je poneo bronzu na vratilu, ostvario plasman i poziciju 5 na parteru, 4 na konju sa hvataljkama,  krugovima i preskoku, kao i 6. mesto na razboju.

Iz Gimnastičkog kluba železničara "Partizan" ističu da je konkurencija bila izuzetno jaka, samim time zadovoljni su ostvarenim rezultatima.  U okviru ovog takmičenja proglašeni su i rezultati "DKMT" kupa, gde su se ova četiri takmičara okitila sa još 18 medalja.

Ovim takmičenjem za gimnastičarski klub iz Subotice je završena takmičarska sezona.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1750
Povezane teme

gimnastika

gimnastičarski klub partizan željezničar

gimnastičarsko društvo partizan željezničar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.