• Pregleda: 6158

GGS: Ostajemo dosledni programu i građanskim vrednostima

GGS: Ostajemo dosledni programu i građanskim vrednostima

Koalicija Građani i građanke Srbije označila je danas kraj izborne kampanje razgovorom sa građanima, kojima su aktivisti delili letke i upoznavali ih sa programom Koalicije.

- “Mi smo u protekloj kampanji bili gotovo nevidljivi zbog poteškoća koje smo imali sa izbornim listama, a pred Upravnim sudom  smo bar što se tiče Subotice, uspeli da se izborimo za naše pravo da budemo birani. Ovoga puta se neću osvrtati na ono što nam se desilo sa pokrajinskom i republičkom listom, jer je bitno da se okrenemo onome što nas očekuje, a to je izborni dan. Pozvao bih građane i građanke Subotice, koji su nas, moram istaći u velikom broju podržali u prethodnih nekoliko nedelja, da izađu  na birališta u nedelju i tu podršku i potvrde zaokruživanjem broja 11 na glasačkom listiću.”, rekao je predsednik Pokrajinskog odbora Koalicije i predsednik Pokrajinskog odbora Romske partije Miloš Nikolić.

Nikolić je istakao da Koalicija Građani i građanke Srbije ostaje dosledna svom programu i građanskim vrednostima i izrazio uverenje da će u budućem sazivu Skupštine grada biti deo većine.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

7
Gilbort Odgovori
Svaka cast, u ovoj koaliciji stvarno ima nacijonalnih manjina bas pratim i vidim da su skoro svi sugradjani u ovoj partiji ne bi trebali da nas lazu jer tu smo danas si biran sutra ko zna sta ce biti ako lazes sta si obecao,ljude koje znas sugradjane koje cekaju bolje sutra, jer smo svi u istim g....a
Jovan Odgovori
Sta ce ovi [*...*] strasno i neozbiljno.
Bunjevac 100% Odgovori
Ovo je smesno,bez uvrede.
Vesko Odgovori
Silno obecavate, a izgleda da ste jako talantovani, samo vas građani ne prepoznaju.
presni bunjevac Odgovori
Hahaha! Koalicija koja je osnivana 26.02. ove godine se DOSLEDNO drži programa. Ovo je za vic godine :))
rt Odgovori
@ Bunjevac 100% . Smisno Bunjevac , smIsno !!
grafički dizajner Odgovori
Bravo svaka čast samo napred. Samo mogu neki da vam zavide
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.