• Pregleda: 3245

Gerontološki, Legend i Infostud u trci za "Najbolje iz Srbije"

Gerontološki centar, Legend i Infostud tri su subotička brenda koja učestvuju u ovogodišnjoj akciji “Najbolje iz Srbije”.
Gerontološki, Legend i Infostud u trci za "Najbolje iz Srbije"

Glasanje u ovoj akciji otvoreno je danas, a pored ocenjivanja stručnog žirija, deo poena potrošači daju kupovinom proizvoda i usluga, što se vidi kroz finansijske i tržišne pokazatelje firme, deo kroz ispitivanje stavova potrošača terenskim istraživanjem, a deo poena putem glasanja na stranici oficijelnog sajta akcije www.najboljeizsrbije.rs.

Gerontološki centar nominovan je u dve kategorije – najbolji korporativni brend u sektoru usluga i najbolje javno ili državno preduzeće. Legend je nominovan za najbolji brend u sektoru preduzeća, dok je Infostud takođe nominovan u kategoriji najboljeg korporativnog brenda u sektoru usluga.

Glasanje potrošača za najbolje brendove Srbije u 2012. godini trajaće do petka 15. februara 2013. godine do 17h.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Boris Šuman

povezane teme

8
sos Odgovori
Nazalost gerontoloski,kada se ne mozemo pohvaliti mladima u prosperitetnom radu i stvaranju, hajde da gradimo jos jedan gerontoloski tu je sigurna dobit.Obdanista i skole ce nam uskoro postati nepotrebne.E POLITIKO MOJA KO SE SVE UPETLJO U TEBE I GDE MI TO IDEMO.???

p.s. sad tek razumeh izreku da je politika u ravni sa ''najstarijim''zanatom,svasta od mene kako to pre ne razumeh!!!!!!
Ig Odgovori
Subotica je nekada imala mnogo više brendova, nažalost ostala su ova tri... Tužna istina.
marko Odgovori
ma nemojte kazti:)LEGEND najbolji brend u sektoru preduzeca!!!!!????po cemu najbolji???
persa Odgovori
E pa i jesmo gerontoloski, i najvise slikan i najpopularniji direktor! ovo stvrno ima samo u zemlji Srbiji! [*...*]
iva Odgovori
A zasto niko ne spomene naprimer PIONIR ili MLEKARU?Oni nisu dovoljno dobri brendovi?Mislim,ovo je smesno i tuzno u isto vreme!
Cannibal Odgovori
"Oni nisu dovoljno dobri brendovi?"

To nisu subotičke firme.
Hocu da znam! Odgovori
Koliko kosta nominacija GC, to je jedino sto me interesuje?!
Eto jos jedne prilike za medijsku eksploziju direktora GC.
fifi Odgovori
Brend je razrusen centar, korupcija na svakom koraku, beznadeznost i stopa samoubistava. Po tom je Subotica cuvena nadaleko
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.