• Pregleda: 3202

Gerontološki klub "Novi Žednik" proslavio rođendan

Negovajući tradiciju proslave rođendana članova Gerontološkog centra, tim povodom smo organizovali proslavu rođendana u Gerontološkom klubu „Novi Žednik“.
Gerontološki klub "Novi Žednik" proslavio rođendan

Kako to obično biva da se na rođendan pozivaju gosti, tako smo i mi pozvali naše članove iz gradskih klubova. Atmosfera je bila na zavidnom nivou, a žurka je dostigla vrhunac kada se pojavio direktor ustanove dr Nenad Ivanišević, koji je bio gost iznenađenja.

Direktor se obratio svim prisutnima rekavši da naši članovi u prigradskim mesnim zajednicama nisu ništa manje vredni i pozdravio je druženje između gradskih i prigradskih klubova Gerontološkog centra. Potom je uručio slavljenicima rođendanski poklon i veselje se nastavilo, a oduševljenje nisu krili ni gosti, a ni domaćini kao ni slavljenici, ističe se u saopštenju Gerontološkog centra.

Izvor: Gerontološki centar Subotica

povezane teme

2
pedja Odgovori
ovaj čovek je neuništiv!
mićko Odgovori
Predlažem da ga ljudi iz Novog Žednika predlože za ambasadora. Kada već drugi neće, partija mu se raskupusala, a on se zaista trudio da se doškoluje i da napravi veeeliku karijeru i da uznapreduje konačno. Ovo je već ispod njegovog nivoa, zar ne?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.