Komentara: 16
Pregleda: 5359
Foto

Gerontološki centar Subotica obeležio 37 godina postojanja

26.06.2015. u 18:11h
Izvor: Radio Subotica
Gerontološki centar obeležio je 37 godina od osnivanja. U skoro 4 decenije postojanja Ustanovom su upravljala četiri direktora koji su predanim radom uspostavili jednu od najboljih ustanova socijalne zaštite u zemlji.
Gerontološki centar Subotica obeležio 37 godina postojanja

Prema rečima direktora Petra Balaževića njegova tri prethodnika su uspela da podignu ustanovu na vrh liste socijalnih ustanova u zemlji, a na njemu je da taj nivo održi.

Projekat koji se trenutno realizuje je dogradnja Doma za negu za smeštaj palijative, 66 ležećih bolesnika, čiji završetak se uskoro očekuje i koji će biti potrebno opremiti medicinskom opremom u vrednosti od 10 miliona dinara.

Balažević je rekao da imaju problema sa odlivom zaposlenih, 70 medicinskih radnika je otišlo u inostranstvo, a 60 posto zaposlenih je na minimalcu.

Svečanosti je prisustvovao državni sekretar i prethodni direktor Nenad Ivanišević koji je obećao dalju pomoć ovoj, ali i drugim socijalnim ustanovama.

Gerontološki centar Subotica obeležio 37 godina postojanja

Izvor: Radio Subotica
Obeležavanje 37 godina rada Gerontološkog centra Subotica Obeležavanje 37 godina rada Gerontološkog centra Subotica Obeležavanje 37 godina rada Gerontološkog centra Subotica Obeležavanje 37 godina rada Gerontološkog centra Subotica Obeležavanje 37 godina rada Gerontološkog centra Subotica Obeležavanje 37 godina rada Gerontološkog centra Subotica Obeležavanje 37 godina rada Gerontološkog centra Subotica Obeležavanje 37 godina rada Gerontološkog centra Subotica
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 5359
Povezane teme

gerontološki subotica

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

petar balažević

gerontološki klub subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.