Komentara: 20
Pregleda: 2488

Gerontološki centar Subotica najbolji u energetici

26.02.2020. u 16:29h
Izvor: Subotica.com
U okviru 9. Međunarodnih dana energetike i investicija, Gerontološki centar Subotica dobio je nagradu za najbolji proizvod, tehnologiju i proces u oblasti obnovljivih izvora energije, koju mu je dodelila stručna komisija Novosadskog sajma.
Gerontološki centar Subotica najbolji u energetici

U ime Gerontološkog centra nagradu je primio direktor ustanove, Nenad Ivanišević, koji je, zahvalivši se na nagradi, rekao da nagrade prijaju, ali i da ujedno obavezuju da se radi još više.

Gerontološki centar Subotica je lider u oblasti energetske efikasnosti. Još 2001. godine, ova ustanova je prva u Srbiji počela da koristi solarne kolektore i toplotne pumpe, a do danas je konkurisala i dobila više miliona dinara za projekte čiji krajnji cilj je podizanje energetske efikasnosti, zbog čega služi kao primer mnogima u Srbiji.

Gerontološki centar Subotica najbolji u energetici

Dani energetike i investicija organizuju se u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj i RES Fondacijom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 20
Pregleda: 2488
Povezane teme

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

nagrada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.