• Pregleda: 3354

Gerontološki centar na Sajmu socijalne zaštite

Gerontološki centar na Sajmu socijalne zaštite

Na prvom Sajmu socijalne zaštite u Beogradu jedini predstavnik Subotice bio je Gerontološki centar. Subotičani su na štandu izložili ručne radove korisnika i prezentovali su usluge Centra.

- Kao ustanova koja je dobila i zvanično priznanje da je najbolja u zemlji, imali smo čime da se pohvalimo zbog velikog broja aktivnosti u našim klubovima i projekata. Sa nama je bilo i nekoliko penzionera koji su na štandu oslikavali staklo i svilu. Predložiću predstanicima Gradske uprave u Subotici da organizujemo lokalni sajam socijalne zaštite – najavio je zamenik direktora Gerontološkog centra dr Nenad Ivanišević.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

17
Igor Odgovori
direktore, nijeste trebali da menjate vašu funkciju da budete zamenik na papiru...
BAĆO Odgovori
Ovako žuti podnose ostavke!
Jel ima ova ustanova direktora(a da to nije ovaj gospodin)?
L.G. Odgovori
Zar ovaj čovek ne može da izdrži ni jedan dan da se ne pojavi u medijima?
@L.G. Odgovori
To je pitanje za medije, a ne za Ivaniševića. A mediji očigledno smatraju da treba da se pojavljuje. Ako smatraš suprotno: osnuj svoj medij, pa tamo ne objavljuj vesti s njim. Ovako - ne pametuj uzalud.
Član51406 Odgovori
Ко Бога вас молим!Може ли чланци о Геронтолошком без фотке?!Или да буду слике издалека.Плииииз?!
Martina Odgovori
Čudo jedno kako jedna obična vest, o poseti nekom događaju, kod nekih zavidnih ljudi može da izazove bes.
Robert Odgovori
Baco - Da ima. Direktoricu. Pretpostavljam da, po tvom misljenju, to sto je on sad zamenik direktora treba da znaci da ne sme vise da se pojavljuje u javnosti i da nista ne radi.
Jovana Odgovori
@Lenin

Molim te da svoje lične frustracije lečiš na drugom mestu.
Igor Odgovori
Subotica je po mogim priznanjima grad koji u Srbiji ima najbolju socijalnu zaštitu. Veliki deo zasluga prpada i Gerontološkom centru.
EU Odgovori
Primecujem u komentarima jednu stvar. Niko, ali NIKO nema primedbe na rad Gerontoloskoh centra. Sve neka licna prepucavanja sa Ivanisevicem. To da je brigu o starima u Subotici doveo na evropski nivo mu, izgleda, niko ne moze zameriti.
"sestrica" Odgovori
niko i nigde ne spominje nas koji i po ovom vremenu radimo punom parom, bez obzira na vanvredno stanje i ostalo.Brinemo i negujemo stare i bolesne po kucama
branko Odgovori
Molim Vas da objavljujete više vesti o ovom divnom čoveku, dr Nenadu Ivaniševiću. To je jedan veliki radnik, ali na žalost u potpunosti nezastupljen u medijima.

Nepravedno je izopšten iz medija, jer je najbolji i najlepši, jer ne voli funkcije, ne voli da se eksponira, skroman čovek, vredan, radan...

Takvi nam trebaju! Uspešan je u svemu, u sve se razume, pravi primer našoj omladini.
Kad bismo se svi ugledali na njega, gde bi nam kraj bio, ...

Nenad je naša dika i naš ponos!

Zaista mislim da bi on trebalo da bude kandidat DS za predsednika Srbije na sledećim izborima, evo ja bih sigurno glasao za njega!
EU Odgovori
@branko

Pojavljivanje u medijima, kad sam ja poslednji put čitao krivični zakonik, nije okarakterisano kao zločin.

Potvrđuje se ono što sam napisao u prethodnom komentaru: mnogo sarkastičnih komentara i praznih priča, ali opet - ni jedna konkretna primedba na rad i na brigu o starima u ovom gradu.
Lazo Odgovori
Kao sto smo puno puta rekli u socijalnu zastitu bas ne spadaju poluhoteli za imucnije penzionere.Ovo bi se moglo resiti u privatnim centrima puno racionalnije i bez mogucnosti za korupciju.On kad ode u inostranstvo na neki sajam i procita elaborat prisutni su u zabludi jer misle da su u ger.centru zbrinuti socijalni slucajevi,a ne oni kojima placaju iz inostranstva ili su dali kucu.Socijalnu zastitu sprovode u Subotici crveni krst i verske organizacije.A sto se tice konkretnih stvari pitajte ga za nabavku namirnica za centar,za auto ,i koliko je platio rucni sat.
covece Odgovori
Hajde se covece skini sa medija!kako smo mi kao grad funkionisali dok se niste pojavili ti,dulici,antelj,striko kovac,vucelic...Dosta nam je od vas!!!
Lazo Odgovori
Ima ovde jedna interesantna stvar, a to je: Zašto je naš gerontološki na sajmu predstavljao zamenik direktora,a ne direktor centra?
Plašim se da on u suštini i nije zamenik u praksi,već da je samo postavljen drugi čovek kome niko u Subotici i ne zna ime, i to čisto fiktivno da bi gospodin Ivanišević mogao da obavlja i druge "veoma odgovorne" funkcije, a da se to ne kosi sa novim pravilima o obavljanju više funkcija odjednom.
Zar mi u Subotici stvarno nemamo više stručnih i sposobnih ljudi, nevezano sa partijskim opredeljenjima osim nekolicine koji su izgleda Bogom dani za sve???
Andrea Odgovori
Covek je sposoban, fotogenican i radi svoj aposao svaka mu cast! Svi koju su ljubomorni neka se slikaju za novine!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.