• Pregleda: 1858

Gerontološki centar dobio značajna sredstva za opremanje kuhinje

Gerontološki centar Subotica dobio je sredstva od Ministarstva pravde u iznosu od 6,6 miliona dinara, za nabavku neophodne kuhinjske opreme i mašina za čišćenje podova i pločica. Realizacijom ovog projekta, ustanova će unaprediti nivo postojećih usluga koje se pruža svojim korisnicima.
Gerontološki centar dobio značajna sredstva za opremanje kuhinje

Treću godinu za redom, Ministarstvo pravde dodeljuje sredstva, prikupljena po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja, institucijama u oblasti socijalne zaštite, obrazovanja, kulture, zdravstva i udruženjima građana za unapređenje i proširenje usluga koje pružaju svojim korisnicima.

Ove godine, Gerontološkom centru iz našeg grada dodeljen je iznos od 6,6 miliona dinara za nabavku neophodne kuhinjske opreme.

- Na ovaj način, ustanovi će biti omogućena nabavka univerzalne mašine za obradu voća, povrća i mesa, kojom će se olakšati obrada namirnica i priprema obroka što je od velikog značaja, jer se u centralnoj kuhinji dnevno priprema preko 1.800 obroka za korisnike na domskom smeštaju, kao i članove klubova - navode iz Gerontolonškog centra Subotica.

Takođe, predviđena je i nabavka dva frižidera, kao i tri mašine za pranje posuđa za potrebe tri domska objekta koji se nalaze u sastavu Gerontološkog centra. Ustanova je deo sredstava opredelila i za nabavku mašine za čišćenje podova i keramičkih pločica, kako bi se obezbedio visok nivo higijene u svim objektima.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
Овца за шишање Odgovori
"Ено га, ено га! Овај човек је неуништив!"
Неуништив, напорни ДОСАДЊАКОВИЋ!
Fox Odgovori
A za skole i vrtice?
da,da... Odgovori
Treba grad iz budzeta da izdvoji pare i osnuje gradsku tv stanicu koja ce iskljucivo pratiti rad iliti nerad ovog narcisa i redovno ga emitovati u svim emsijama te tv stanice
Todor Odgovori
A šta ministarstvo pravde ima sa gerentološkim? Zar za to nema neki drugi resor, već ministarstvo pravde , svašta.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.