Komentara: 4
Pregleda: 2177

Gerontološki centar dobio značajna sredstva za opremanje kuhinje

01.06.2018. u 17:02h
Izvor: Subotica.com
Gerontološki centar Subotica dobio je sredstva od Ministarstva pravde u iznosu od 6,6 miliona dinara, za nabavku neophodne kuhinjske opreme i mašina za čišćenje podova i pločica. Realizacijom ovog projekta, ustanova će unaprediti nivo postojećih usluga koje se pruža svojim korisnicima.
Gerontološki centar dobio značajna sredstva za opremanje kuhinje

Treću godinu za redom, Ministarstvo pravde dodeljuje sredstva, prikupljena po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja, institucijama u oblasti socijalne zaštite, obrazovanja, kulture, zdravstva i udruženjima građana za unapređenje i proširenje usluga koje pružaju svojim korisnicima.

Ove godine, Gerontološkom centru iz našeg grada dodeljen je iznos od 6,6 miliona dinara za nabavku neophodne kuhinjske opreme.

- Na ovaj način, ustanovi će biti omogućena nabavka univerzalne mašine za obradu voća, povrća i mesa, kojom će se olakšati obrada namirnica i priprema obroka što je od velikog značaja, jer se u centralnoj kuhinji dnevno priprema preko 1.800 obroka za korisnike na domskom smeštaju, kao i članove klubova - navode iz Gerontolonškog centra Subotica.

Takođe, predviđena je i nabavka dva frižidera, kao i tri mašine za pranje posuđa za potrebe tri domska objekta koji se nalaze u sastavu Gerontološkog centra. Ustanova je deo sredstava opredelila i za nabavku mašine za čišćenje podova i keramičkih pločica, kako bi se obezbedio visok nivo higijene u svim objektima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2177
Povezane teme

gerontološki subotica

gerontološki centar subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.