Komentara: 20
Pregleda: 12414

Gde za doček Nove godine?

02.12.2013. u 18:06h
Izvor: RTV Yueco
Iako do dočeka Nove godine ima nešto manje od mesec dana, većina anketiranih Subotičana još uvek ne zna gde će proslaviti najluđu noć. Lokali u gradu već su počeli da reklamiraju svoje ponude, ali i oni kažu da još nema velikog interesovanja, odnosno da se ljudi samo raspituju o uslovima za doček. Većina njih konačnu odluku doneće neposredno pred 31. decembar.
Gde za doček Nove godine?

Kao i obično većina njih još uvek ne zna gde će provesti doček Nove godine. Prvom polovinom decembra Subotičani se uglavnom raspituju o ponudama, dok se poslednje dve nedelje kaparišu mesta.

Jedan od lokala koji se već priprema za doček Nove godine je Borsalino. Kao što je običaj poslednjih nekoliko godina u Subotici, 31. decembara tokom dana organizuje se žurka gde je ulaz slobodan za sve, dok se uveče organizuje privatna žurka. Prvi januar rezervisan je za tamburaše, kada se takođe očekuje velika poseta.

Kao i svake godine, na Trgu u Subotici takođe će biti organizovan doček, nešto skromniji kako su najavili u lokalnoj samoupravi, ali više detalja o tome ko će nastupiti na Trgu, znaće se sledeće nedelje.


- pogledajte aktuelnu ponude za doček Nove godine na našem sajtu
 -
Gde za doček Nove godine?

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 20
Pregleda: 12414
Povezane teme

nova godina

doček nove godine

nova godina subotica

nova godina palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.