Komentara: 35
Pregleda: 8095
Video

Gas se postepeno vraća, interventne ekipe su na terenu

27.12.2022. u 09:32h
Izvor: Subotica.com
Noćas i tokom jutra javljali su nam se građani, pretežno sa Palića, koji se žale da još uvek nemaju gas u kućnoj instalaciji, što smo odmah jutros i proverili. Postoji jednostavno rešenje koje bi mogao svako da primeni.
Gas se postepeno vraća, interventne ekipe su na terenu

Usled isključenja neka brojila u stambenim objektima nisu se uspešno vratila na sistem te se građanima prikazuje kao da nema gasa. Iz JKP "Suboticagas" pozivaju građane da pokušaju sami da stave gasni sistem u pogon tako što će slediti video uputstva koja se nalaze na jutjub kanalu.

- Naše ekipe su na terenu, imamo prioritetne korisnike, izlazimo na svaki poziv ali potrebno nam je vremena da do svih dođemo. Ono što bismo uputili građane je da sami pokušaju da aktiviraju sklopku koja se automatski blokira kada nestane gasa. U većini slučajeva se vrati po dolasku ali nekada je potrebno dodatno intervenisati - poručuju iz JKP "Sugoticagas". - Imamo tri tipa brojila i svaki ima specifičan sistem blokiranja. Kako aktivirati dotok gasa možete pogledati na sajtu našeg preduzeća i sasvim bezbedno sami aktivirati gas u vašem domaćinstvu. Ukoliko se ne budete snašli pozovite našu interventnu ekipu na 024/641-211, 064/114-28-96 ili 0800/100-202.

Iz "Suboticagasa" napominju da problem može biti na relaciji brojilo (gasna instalacija) - bojler/kotao.

- U slučaju da je sklopka na brojilu u pravilnom položaju možda je problem do kotla odnosno grejnog uređaja. Zamolili smo preduzeća koja se bave delatnošću održavanja ovih sistema da pojačaju interventne ekipe i dežurstva kako bismo što više građana vratili na mrežu - ističu iz Suboticagasa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 3 meseca
Komentara: 35
Pregleda: 8095
Povezane teme

suboticagas

priključenje na gasovodnu mrežu

radovi na gasovodnoj mreži

gasovodna mreža

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.