Komentara: 0
Pregleda: 1103

Futsal: Šampionski pehar donele i učenice OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“

16.05.2023. u 17:05h
Izvor: Subotica.com
Futsal: Šampionski pehar donele i učenice OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“

Učenice Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ okitile su se šampionskom titulom u futsalu osvojivši prvo mesto na Republičkom takmičenju održanom na Srebrnom jezeru. Ekipa koju je predvodio nastavnik Siniša Repija pokazala je izuzetno dobre igre i grupnu fazu okončala maksimalnim učinkom, a potom i u finalu upisala pobedu i zasluženo podigla šampionski pehar u konkurenciji osnovaca.

Subotičanke su u grupi bile bolje od Osnovne škole iz Leskovca i pobedile sa 7:0, potom su savladale vršnjakinje iz Rekovca sa 6:0 i za kraj trijumfovale nad ekipom OŠ „Vuk Karadžić“ iz Sočanice sa 5:0. U finalnoj borbi pobedile su TIM OŠ „Dositej Obradović“ iz Plandišta.

Futsal: Šampionski pehar donele i učenice OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“Za OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ nastupale su: Maja Medojević, Maša Marjanović, Ana Marjanović, Sara Sivić, Iva Miladinović, Nađa Nikolić, Nevena Tomović i Dunja Tonić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 11 meseci i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 1103
Povezane teme

osnovna škola jovan jovanović zmaj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.