Komentara: 6
Pregleda: 3800

Fudbalske legende Crvene zvezde u Bajmoku

21.06.2017. u 13:29h
Izvor: Subotica.com
Velika fudbalska imena poput Šestića, Šekularca, Maravića, Karasija, Borovnice... u ponedeljak 26. juna će se okupiti u Bajmoku na stadionu Radničkog da odigraju prijateljsku utakmicu i da se druže se sa svojim prijateljima.
Fudbalske legende Crvene zvezde u Bajmoku

U ponedeljak, 26. juna, na stadionu Fudbalskog kluba "Radnički 1905" u Bajmoku odigraće se prijateljska utakmica između selekcije Republike Srpske – Srpske krajine i veterana Crvene zvezde iz Beograda.

Za tim veterana našeg najtrofejnijeg kluba nastupaće proslavljeni asovi Miloš Šestić, Stanislav Karasi, Zdravko Borovnica, Miloš Bursać i mnogi drugi, dok će sa ekspedicijom crveno – belih u Bajmok doputovati Dragoslav Šekularac, Vladica Popović, Aleksandar Marković i Dušan Maravić.

Meč je zakazan za 18 časova, dok će pre glavne utakmice od 16 i 30 snage odmeriti pioniri Radničkog i Preporoda iz Novog Žednika.

Po završetku meča, kako to obično biva, sledi treće poluvreme. Organizatori su se potrudili da svojim gostima i sugrađanima prirede druženje uz bogat kulturno – umetnički program.

Celodnevna ulaznica je 300 dinara, dok je ulaz za decu slobodan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 3800

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.