Komentara: 3
Pregleda: 4667

Fudbaleri Spartaka u subotu (13h) dočekuju Radnički iz Niša

22.11.2013. u 09:39h
Izvor: FK "Spartak"
Fudbalski klub "Spartak" do kraja polusezone očekuje još četiri važne utakmice (3 prvenstvene i jedna kup), prva u nizu je u subotu, 23. novembra, kada u meču 13. kola Jelen Super lige na Gradskom stadionu od 13 časova dočekuju ekipu Radničkog iz Niša.
Fudbaleri Spartaka u subotu (13h) dočekuju Radnički iz Niša

Povodom te utakmice u trofejnoj sali Sportskog Saveza juče je održana press konferencija na kojoj su pored šefa struke Dragana Kanatlorovskog prisustvovali igrači Valdimir Kovačević i Marko Vidović.

Meč između Spartaka i Radničkog će biti specifičan po navijanju jer će najvatrenije pristalice biti zajedno na tribinama i navijati za obe ekipe.

Dragan Kanatlarovski istakao je da očekuje kvalitetnu fudbalsku utakmica dva rival

Za nešto manje od mesec dana odigraćemo četiri bitne utakmice. Kompletan fudbalski pogon se sprema za ta iskušenja gde ćemo nastupiti sa stavom da je svaka sledeća utakmica najbitnija za nas. Zaboravili smo sve loše stvari koje su iza nas kao i poraz od Novog Pazara. Shvatili smo naše greške i trudićemo se da ih ispravimo i da se no ponavljaju više. Očekuje nas kvalitetna utrakmica, u kojoj oba rivala imaju svoje ambicije. Naš naredni protivnik igra najčvršći fudbal u ligi, umeju dobro da se brane i da opasno prete iz kontranapada. Respektujemo Radnički ali dolaze na naš teren gde igramo pred našom publikom i svi željno iščekujemo početak meča.

Vladimir Kovačević se nada novoj pobedi u Subotici iako će za rivala imati odličnu ekipu Radničkog iz Niša

"Radnički ima dobru ekipu i iskusnog trenera sa dugim stažom u Super ligi. Igraju čvrsto, ambiciozni su i u Suboticu dolaze bez bele zastave. Ova pauza nam je dobro došla da se konsolidujemo. Uspeli smo prvo da se malo odmorimo, a potom žestoko radili. Imali smo i dve kontrolne provere od kojih je jedna bila na Marakani gde smo pružili dosta dobru igru. Dobro smo radili i nadam se osvajanju sva tri boda pred  svojom publikom." - izjavio je Kovačević.

Marko Vidović je istakao da on i saigrači jedva čekaju meč u subotu

"Čeka nas teška utakmica protiv Radničkog. U pauzi od dve nedelje smo dobro radili ispravili neke nedostatke i spremno dočekujemo narednog rivala. Nadam se osvajanju nova tri boda." - dodaje Vidović.

Ulaznice za ovu utakmicu mogu da se kupe na blagajni stadiona sa zapadne strane, a cene su: zapad 300 i istok 250 din.

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4667

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.