Komentara: 0
Pregleda: 1632

Fudbaleri Spartaka u nedelju gostuju u Kruševcu

28.03.2014. u 13:48h
Izvor: RTV City
Fudbaleri Spartaka u okviru 21. kola Jelen Super lige gostuju u Kruševcu ekipi Napretka. Subotička ekipa je bez pobede u 2014. godini, uz vrlo slabu efikasnost, a posle minimalnog poraza u Novom Sadu prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije izabranici trenera Kanatlarovskog pokušaće u Kruševcu da se vrate na pobednički put.
Fudbaleri Spartaka u nedelju gostuju u Kruševcu

Povratnici u najjaču ligu Srbije ove sezone su sjajno startovali, međutim kako je sezona odmicala ušli su u seriju lošijih rezultata koja ih je postavila na trenutnu desetu poziciju sa 24 boda, samo bodom manje od devetoplasiranih Subotičana.

U prvom meču ove dve ekipe odigranom krajem septembra na Gradskom stadionu u Subotici, Spartak je trijumfovao sa 3:2 golovima Noskovića, Kovačevića i Šarca.

Na ovom meču trener Dragi Kanatlarovski ne može da računa na čak 3 štopera jer Radović i Lazić imaju parne kartone, dok je Cicmil povređen, pa je pred trenerom Kanatlrovskim velika dilema kako će početi meč u zadnjoj liniji.

Utakmica se igra u nedelju na Gradskom stadionu u Kruševcu. Tekstualni prenos možete da pratite na našem sajtu od 17 časova.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1632
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.