Komentara: 2
Pregleda: 1774

Fudbaleri Spartaka sutra protiv Radničkog u Nišu

08.04.2015. u 15:34h
Izvor: Subotica.com
U četvrtak se igraju utakmice 22. kola Jelen super lige u okviru kojeg fudbaleri Spartaka gostuju u Nišu protiv Radničkog. Biće ovo još jedan duel dva prijateljska kluba, u kojem se očekuje da i navijači daju svoj doprinos pozitivnom utisku.
Fudbaleri Spartaka sutra protiv Radničkog u Nišu

U neobičnom terminu za mečeve superligaškog fudbala u Nišu sutra od 15,30 časova igraju važan meč u borbi za bezbrižniji finiš prvenstva što se tiče opstanka u najjačem nacionalnog rangu. Ekipa Radničkog ove sezone je izgubila dosta važnih mečeva koji su i njima mogli pomoći da sa manje pritiska igraju nastavak sezone tako da se očekuje da sutrašnji meč bude otvorena borba dva kluba koja igraju vrlo promenjivo i shodno tome ne nalaze se baš u povoljnoj poziciji na tabeli.

Posle poraza od Vojvodine u prethodnom kolu, ekipa Petra Kurčubića pokušaće da od prvog minuta krene sa ofanzivnom igrom i da postigne gol (više) kojim bi obezbedili nove bodove za mirniji nastavak šampionata.

Sa druge strane Nišlije u svom timu imaju veliki broj iskusnih igrača koji znaju da igraju na rezultat, tako da plavo-bele ne očekuje nimalo lak zadatak u sprovođenju svojih ideja. Nišlije su baš kao i Spartak bile bolje od Jagodine, ali u poslednjih 11 mečeva to im je jedina pobeda, ali ni Spartak nema ništa bolji bilans.

Fudbaleri Spartaka sutra protiv Radničkog u Nišu

Za meč na „Čairu“, šef stručnog štaba Spartaka neće moći da računa na povređenog napadača Georgijevića, ali raduje povratak Miloševića koji je zbog kartona pauzirao predhodnu utakmicu.

Spartak se trenutno nalazi na 10. poziciji na tabeli sa ovojena 24 boda iz 21-nog susreta, dok su sutrašnji domaćini četiri pozicije slabije plasirani, sa pet bodova manje od Spartaka, ali i samo pet od poslednje plasiranog imenjaka iz Kragujevca.

Fudbaleri Spartaka sutra protiv Radničkog u Nišu

S obzirom na 23-godišnju tradicionalnu prijateljsku tamosferu među klubovima i navijačima Subotice i Niša i na ovom susretu očekuje nas svojevrsni spektakl. Navijači oba kluba najavili su da će i ovog puta navijati zajedno na istoj tribini i time još jednom pokazati čvrste veze koje su sada već deo lepe tradicije i vrlo pozitivan primer sa naših fudbalskih terena.

U prvom ovosezonskom meču, odigranom krajem septembra prošle godine, fudbaleri Spartaka na svom terenu su bili uspešniji od Nišlija minimalnim rezultatom 1:0.  S obzirom da su ovo ekipe koje ne postižu, ali ni ne primaju mnogo pogodaka očekuje se tvrd meč sa malim brojem pogodaka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 1774

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.