Komentara: 5
Pregleda: 3934

Nova tri boda fudbalera Spartaka posle pobede nad Radničkim iz Niša (1:0)

29.09.2014. u 19:36h
Izvor: Subotica.com
Na Gradskom stadionu u Subotici odigrana je jedna od sedam utakmica koliko će se danas odigrati u pomerenom 7. kolu Jelen Super lige. Spartak je ugostio niški Radnički i minimalnom pobedom došao do nova tri boda koja su ga vratila na četvrtu poziciju.
Nova tri boda fudbalera Spartaka posle pobede nad Radničkim iz Niša (1:0)

Spartak je navikao na neefikasne mečeve od početka sezone, samo je u prošlom kolu pretrpeo visok poraz od Vojvodine sa 5:2, da bi danas u Subotici srušio niški Radnički golom Milića već u 6. minutu meča.

Utakmica je uglavnom protekla bez većih uzbuđenja, pogotovo u drugom poluvremenu. Nije bilo mnogo izglednih šansi, ali jedna se ipak može izdvojiti, uz žal što nije realizovana. Šutirao je Torbica iz prekida sa nekih dvadesetak metara blago iskosa sa leve strane, lopta je velikom brzinom jurišala prema golu golmana Kesića, ali isprečila se prečka koja je vratila loptu u teren, nakon čega je intervenisala gostujuća odbrana.

Sudija Darko Bogdanović u drugom poluvremenu kao da je na momente gubio kontrolu nad utakmicom, propustio je nekoliko očiglednih situacija da prekine igru, dok je u nekim apsurdnim momentima svirao prekršaje, što je dodatno provociralo domaću publiku.

Na severnoj tribini gde inače borave domaći navijači danas je još jednom viđena slika koju viđamo već duži niz godina, a to je zajedničko navijanje dve navijačke grupe - marinaca i meraklija.

Nova tri boda fudbalera Spartaka posle pobede nad Radničkim iz Niša (1:0)

Nova tri boda fudbalera Spartaka posle pobede nad Radničkim iz Niša (1:0)

Spartak se ovom pobedom makar privremeno vratio na četvrtu poziciju, a da bi se kompletiralo 7. kolo svoj meč moraju da odigraju još i Partizan i OFK "Beograd", međutim termin zbog obaveza Partizana u Ligi Evrope biće naknadno utvrđen. Crvena zvezda ukoliko večeras zabeleži pobedu protiv Borca ponovo će zauzeti vrh tabele.

Zanimljivo je da se posle današnje utakmice Spartak, u ovom momentu, nalazi na prvom mestu tabele utakmica na domaćem terenu, sa sve četiri pobede, pet postignutih i bez primljenog gola na stadionu u Subotici.

SPARTAK: Budimir Janošević, Daniel Farkaš, Ilija Radović, Goran Antonić, Stefan Milošević, Vladimir Kovačević, Novica Maksimović, Andrej Mrkela (Duško Dukić od 5. minuta), Vladimir Torbica, Srđan Plavšić (Milorad Balabanović od 74. minuta), Nemanja Milić.

RADNIČKI: Aleksandar Kesić, Branko Pauljević, Miloš Petrović, Vladimir Đorđević, Vladan Pavlović (Bauržan Turisbek od 85. minuta), Aleksandar Jovanović, Petar Đuričković (Petar Petrović od 82. minuta), Dušan Kolarević, Saša Marjanović, Augusto Batioha (Pavle Popara od 65. minuta), Vladimir Milenković.

Žuti kartoni: Andrej Mrkela, Novica Maksimović, Vladimir Torbica, Vladimir Kovačević iz Spartaka, Augusto Batioha, Miloš Petrović, Saša Marjanović, Petar Đuričković iz Radničkog.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3934

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.