Komentara: 5
Pregleda: 2184

Fudbaleri Spartaka poraženi u Surdulici (1:0)

02.11.2015. u 09:30h
Izvor: Subotica.com
Ni pobeda u 1/16 finala Kupa Srbije nije uspela da vrati plavo-bele iz Subotice na pobednički kolosek, nagovesti izlazak iz rezultatske krize i prekine niz od pet, sada već šest poraza u Superligi. U meču 16. kola Spartak je poražen na gostovanju u Surdulici od ekipe Radnika minimalnim rezultatom 1:0.
Fudbaleri Spartaka poraženi u Surdulici (1:0)

Spartak ima novog trenera, ali on nije vodio ekipu na jučerašnjem meču, Andrej Černišov je meč u Surdulici gledao sa tribina. Promocija novog trenera jer na iznenađenje mnogih bila u Beogradu, na zvaničnoj pres konferenciji u "nacionalnom fudbalskom kampu" u Staroj Pazovi, a za sada nije poznato da li će biti promovisan i u Subotici. Po najavama iz kluba Černišov će danas preuzeti ekipu, a vodiće je na prvom sledećem meču - protiv Javora u subotu.

Fudbaleri Spartaka poraženi u Surdulici (1:0)

Malo o meču u Surdulici.

Prvo poluvreme obeležili su velika borba na sredini terena i čvrsta igra oba rivala. Spartak je dobre prilike početkom meča imao preko Đorđa Ivanovića u 7. i 8. minutu, ali je u oba navrata lopta završila preko gola. Domaći su uzvratili dvadesetak minuta kasnije, probao je Stanković u 25. i 29. minutu, ali je odbrana Spartaka dobro reagovala. U 36. minutu je slobodan udarac iz povolje situacije izveo Arsić, lopta je završila u korneru, a i u 40. minutu Spartak je, uz reakciju Janoševića, ostao siguran, nakon nove prilike Stankovića.

Domaći su bili opasniji u nastavku igre. Na startu drugog dela probao je Krstić glavom, ali je usledila nova reakcija Janoševića, da bi kasnije probao i Milovanović. Subotičani su prinudno morali da izvrše prvu izmenu u 60. minutu, zbog povrede je van terena morao Ivanović, a na njegovo mesto je ušao Tumbasević, a bio je to i znak da bi Golubovi bili zadovoljni i bodom u Surdulici. Želeli su u Spartaku bod, mogli su i do tri, pogotovo posle dobre akcije i šuta internacionalca Uzume u 69. minutu meča.

Nažalost, u Subotici ne stižu tri boda, ne stiže ni jedan. Snove o tome razvejao je internacionalac u redovima Surduličana Samjuel Ovusu. On je u 72. minutu dobro reagovao posle akcije Stankovića i Jovanovića, a njegov pogodak je i doneo odluku o pobedniku meča.

Fudbaleri Spartaka poraženi u Surdulici (1:0)

Spartak je u dodatnom problemu bio početkom sudijske nadoknade kada je, zbog drugog žutog kartona, van igre morao Stefan Milošević.

Radnik – Spartak 1:0 (0:0)

Radnik: Ristić, Marković, Krstić, Gojković, Milovanović, Putinčanin, Pejčić, Arsić (46. Ovusu), F. Stojanović (65. Jovanović), S. Stojanović (77. Mirković), Stanković.

Spartak: Janošević, Farkaš, Kovačević, Antonić, Milošević, Jočić (83. Jokić), Makarić, Mrkela, Uzuma, Bogunović (76. Živković), Ivanović (61. Tumbasević).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 2184

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

andrej aleksejevič černišov

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.