Komentara: 2
Pregleda: 2789

Fudbaleri Spartaka pobedili prvoligaša Inđiju u poslednjoj pripremnoj utakmici

03.08.2014. u 10:56h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka odigrali su juče na Gradskom stadionu poslednju pripremnu utakmicu pred početak nove sezone u Super ligi a protivnik je bio prvoligaš iz Inđije koji je poražen minimalnim rezultatom 1:0. Superliga počinje naredne subote, a Spartak će biti domaćin na Gradskom stadionu u Subotici.
Fudbaleri Spartaka pobedili prvoligaša Inđiju u poslednjoj pripremnoj utakmici

Trener Kurčubić je dobio "vruć krompir" i stavljen je pred izazov da uigrava praktično novu ekipu, sastavljenu od domaćih snaga, iz omladinskih pogona ali i igrača koji ranije nisu imali dovoljnu minutažu, iako su sa razlogom bili u prvom timu.

Fudbaleri Spartaka počeli su sa pripremama iz Subotice još 25. juna, da bi za posle nešto više od dve nedelje otputovali na Zlatibor gde su odigrali nekoliko kontrolnih mečeva sa pretežno superligašima. Usledio je povratak u Suboticu i nastavak priprema na Gradskom stadionu.

FK "Spartak" je odigrao još dve kontrolne utakmice, protiv gradskog rivala Bačke 1901 i ova poslednja protiv Inđije u kojoj su pobedili minimalnim rezultatom 1:0 (strelac Plavšić u 15' minutu).

Spartak ipak počinje prvenstvo na Gradskom stadionu u Subotici

S obzirom da se na kraju sezone dosta prašine diglo oko toga gde će Spartak naredne sezone igrati svoje mečeve kao domaćin, kako stvari stoje Gradski stadion će ipak dobiti licencu za takmičenje u Superligi iako se još uvek ništa konkretno ne radi na reflektorima koji su tada bili glavni uslov.

U međuvremenu tokom poslednja dva meseca JKP "Stadion" uložio je značajne napore kako bi ispunio uslove Milivoja Mirkova, komesara za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije i u narednim danima očekuje se pozitivan odgovor koji će omogućiti Spartaku i subotičkoj publici da se gledaju već od 9. avgusta, odnosno od prvog kola novog šampionata.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2789
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.