Komentara: 4
Pregleda: 1895

Fudbaleri Spartaka od 16 časova dočekuju Novi Pazar

29.04.2017. u 13:12h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi danas od 16 časova na Gradskom stadionu u Subotici igraju meč 3. kola plejauta protiv Novog Pazara.
Fudbaleri Spartaka od 16 časova dočekuju Novi Pazar

Trener Subotičana očekuje zanimljiv meč u kojem će obe ekipe ući motivisane, iako je gostima pobeda rezultatski mnog važnija.

– Pred nama je opasan protivnik koji će svaki naredni meč gledati kao poslednji. Očekujemo vrlo motivisanog rivala, spremnog na maksimalnu borbu. Mi smo u prošloj sezoni bili u takvoj situaciji, znamo šta da očekujemo od njih. Na našim igračima je da budu pripremljeni za to, jer mi imamo samo jedan zadatak, da pobedimo sve rivale do kraja sezone kako bismo ostvarili bolji plasman na tabeli.- rekao je Andrej Černišov, šef struke "golubova"

Za razliku od prethodnog susreta koji je Spartak odigrao u Surdulici na kojem zbog povreda, kartona i umora tim je nastupio dosta oslabljen, ali pred me sa Novim Pazarom situacija je znatno bolja pa osim Anđića koji još uvek sanira povredu, svi ostali igrači konkurišu za sastav.

- Situacija je zantno povoljnijja, sada su svi zdravi i spremni za utakmicu, a za sastav ću se, kao i obično, opredeliti nakon treninga. - dodao je Černišov

Svoje viđenje predstojećeg duela izneli su i mladi igrači Spartaka Aleksandar Radovanović i Marko Pantić, talentovani prvotimci koji su se u ovoj sezoni istakli svojim partijama.

- Pred nama je teška utakmica, ekipa Novog Pazara nas je dosta namučila ove sezone. Bez obzira na prethodne utakmice biće teško, jer se naš rival nalazi u nezgodnoj poziciji, i koristiće svaku priliku da se spasi iz opasne zone. - kaže Radovanović do je Pantić uveren u pozitivan ishod njegove ekipe u duelu protiv ekipe sa juga Srbije – Ove nedelje smo dobro trenirali i sigran sam da možemo da odigramo jednu dobru i kvalitetnu utakmicu i da rezultat na kraju bude povoljan za nas. Zna se da rivalu gori pod nogama, ali mi ne odustajemo od pobede.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1895

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbal

gradski stadion

fudbaleri spartaka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.