Komentara: 2
Pregleda: 2477

Fudbaleri Spartaka Ivanović i Nikolić među najboljima u Vojvodini

27.12.2017. u 10:08h
Izvor: Subotica.com
Novosadski list „Dnevnik” izabrao je najbolje sportiste Vojvodine u 2017. godini. Među izabranima našla su se i dva igrača Spartak Ždrepčeve krvi, Đorđe Ivanović i Nemanja Nikolić.
Fudbaleri Spartaka Ivanović i Nikolić među najboljima u Vojvodini

U Sali hotela „Novi Sad” u glavnom gradu pokrajine održana je prigodna svečanost na kojoj su uručena priznanja najuspešnijima u tekućoj godini.

Po izboru „Dnevnika”,  jednom od najstarijih u Srbiji, proglašeni su najbolji u 21 sportskoj grani, a među njima su i Đorđe Ivanović i Nemanja Nikolić, fudbaleri subotičkog Spartaka.

Đorđe Ivanović proglašen je za najboljeg fudbalera Vojvodine u 2017. godini, drugi je Emil Rockov golman novosadskog superligaša, dok je treći Nemanja Nikolić. Njima je ručne časovnike, dar kompanije „Berić” uručio Branislav Punoševac zamenik glavnog i odgovornog urednika i urednik sportske rubrike lista „Dnevnik”.

Fudbaleri Spartaka Ivanović i Nikolić među najboljima u Vojvodini

foto: Dnevnik.rs

Najbolji sportista Vojvodine je Viktor Nemeš, rvač zrenjaninskog Proletera i svetski šampion grčko-rimskim stilom. Drugo mesto pripalo je kajakašu Marku Tomićeviću koji je osvojio titulu prvaka sveta u disciplini K-2 na 1.000, a treći je rvač Kristijan Fris, evropski prvak grčko-rimskim stilom.

Zlatnu plaketu „Dnevnika” dobila je Ivana Španović, skakačica u dalj za sjajne rezultate koje ostvaruje u kontinuitetu na najvećim takmičenjima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2477
Povezane teme

fudbalski klub spartak

đorđe ivanović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.