Komentara: 1
Pregleda: 2064

Fudbaleri Spartaka igrali nerešeno sa Voždovcem (1:1)

02.11.2014. u 16:19h > 18:11
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka ostvarili su zacrtano, a to je osvajanje boda na teškom gostovanju protiv Voždovca odigranom u okviru 11. kola Jelen super lige. Voždovac je vodio do 84' minuta kada je Georgijević na asistenciju Ilić zatresao mrežu za konačnih 1:1.
Fudbaleri Spartaka igrali nerešeno sa Voždovcem (1:1)

Fudbaleri Spartak uspeli su da dođu do boda protiv Voždovca koji je do danas imao tri vezane pobede na domaćem terenu, računajući i Kup utakmicu. Iako je igrao bez povređenih Jondića i Dukića, kao i Maksimovića i Radovića koji su ovo kolo pauzirali zbog parnih žutih kartona Spartak je pružio sasvim zadovoljavajuću partiju, a mogao je i da dođe do čitavog plena.

Prvi pogodak postigao je Stefan Babović u 38' minutu iz slobodnog udarca, koji je Janošević uspeo da na trenutak odbrani, ali šut je bio toliko snažan da je lopta nastavila put ka okviru gola i prešla tu zamišljenu liniju. Izjednačujući pogodak postigao je Gerogijević u 84' minutu na asistenciju Ilića koji je probio po levoj strani, uputio centaršut na koji je Gerogijević odlično reagovao i ispostavilo se doneo bod Spartaku.

Iako je Spartak u drugom delu meča krenuo znatno ofanzivnije, što je nagrađeno izjendačenjem, ali prava ofanziva krenula je posle izjednačena i činilo se da Spartak ima ambiciju da napravi totalni preokret, da vidi svoju šansu da ponese u Suboticu sva tri boda, ali nažalost rezultat se nije menjao do kraja.

Spartak je na krovu Tržnog centra na Voždovcu imao podršku oko tridesetak navijača. U narednom kolu u Suboticu dolazi ekipa Partizana koja je u seriji izuzetno teških utakmica. Pre gostovanju u Subotici za kratko vreme Partizan igra protiv Vojvodine (danas od 17 časova), zatim protiv turskog Bešiktaša u okviru UEFA lige Evrope (četvrtak 19h), pa u nedelju protiv Spartaka. Biće to prilika za Spartak da natera crno-bele još jednom polože oružje na Gradskom stadionu u Subotici.

Uskoro detaljnije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2064

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.