Komentara: 4
Pregleda: 2247

FK "Spartak" u nedelju na krovu tržnog centra na Voždovcu

31.10.2014. u 13:32h
Izvor: Subotica.com
U okviru 11. kola Jelen Super lige fudbaleri Spartaka u nedelju igraju meč protiv Voždovca, osokoljeni posle pobede u Kupu i željni prekidanja serije od tri meča bez pobede u prvenstvu. Meč se igra od 13,30 časova.
FK "Spartak" u nedelju na krovu tržnog centra na Voždovcu

Fudbaleri Spartaka odigraće još jednu utakmicu na krovu tržnog centra na Voždovcu, na veštačkoj travi. Ovo će biti treća utakmica Subotičana u samo 8 dana. Protivnik je ekipa iz donjeg dela tabele koja po rečima trenera Kurćubića zaslužuje da traži svoje mesto u sredini tabele.

Posle lošeg starta sezone uprava ekipe Voždovca odlučila je da značajno promeni igrački kadar, te je tako u klub došlo 7-8 novih lica što je osvežilo ekipu koja je počela da pobeđuje protivnike kao što je Jagodina, zatim odigra nerešeno sa Crvenom zvezdom i kako vreme prolazi daje sve bolje rezultate.

U najavi naredne utakmice govorili su šef struke Petar Kurćubić i prvotimac Nenad Lukić.

Kao jedan od većih izazova pred sutrašnji duel Kućubić vidi u veštačkoj podlozi terena na Voždovcu, ali isto tako smatra da će uslovi igranja biti jednaki za obe ekipe.

- "Pokušaćemo da uradimo ono što je do nas, da uđemo maksimalno angažovano u utakmicu, da probamo da iskoristimo svaku mogućnost da krenemo ka golu Voždovca, svesni činjenice da su na zadnje dve utakmice na domaćem terenu bez primljenog pogotka i da su u takvim uslovima relativno lako pobedili utakmice. CIlj nam je da postignemo gol i da ih tako eventualno uvedemo u neki problem, što bi nam omogućilo da tražimo puteve da zabeležimo pozitivan rezultat, što bi u ovom momentu za nas bio i bod, ali nadam se da imamo snage, znanja i želje za utakmicu u kojoj ćemo svih 90 minuta tražiti put do pobede." - izjavio je Kurćubić

- "Idemo na teško gostovanje posle dva loša rezultata u prvenstvu, pobedili smo u Kupu i vraćamo se lagano na pobednički kolosek, a sada gostujemo jednoj ekipi koja ima jako dobar domaći teren, veštačku travu na koju su oni navikli, na kojoj svakodnevno treniraju, za razliku od nas" - izjavio je prvotimac Nenad Lukić

Kurćubić neće moći da računa na povređene Jondića i Dukića, kao i Maksimović i Radović koji će ovo kolo da pauziraju zbog panih žutih kartona. Za nedeljni meč upitan je i kapiten Torbica koji oseća neku blagu povredu, ali trener će do nedelje, u dogovoru sa igračem i medicinskim timom, odlučiti da li može da računa na njegovu pomoć koja bi svakako bila od velikog značaja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2247

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.