Komentara: 16
Pregleda: 3455

Fudbaleri Spartaka i dalje bez pobede u 2014.

30.03.2014. u 18:50h > 20:55
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka u okviru 21. kola Jelen Super lige gostovali su u Kruševcu ekipi Napretka i nastavili su seriju dobre odbrane i vrlo lošeg napada. Meč u Kruševcu završen je bez pobednika i bez postignutih golova, a rezultat idealno opisuje igru.
Fudbaleri Spartaka i dalje bez pobede u 2014.

U prvom meču ove dve ekipe odigranom krajem septembra prošle godine na Gradskom stadionu u Subotici, Spartak je trijumfovao sa 3:2 golovima Noskovića, Kovačevića i Šarca. Spartak je pred početak meča bio u nezavidnoj situaciji pošto je u 2014. godini bez pobede, a meč u Kruševcu je došao posle poraza u Kupu od Vojvodine.

Relativno nezanimljivo prvo poluvreme koje nije obeležila nijedna izgledna prilika ni pred jednim ni pred drugim golom. Igra je bila ispresecana sa dosta prekršaja što je onemogućilo tečniju i povezaniju igru, a tek poneki sporadični napad obećavao je zanimljiviju završnicu, ali ništa nije bilo od toga. Prvo poluvreme igralo se bez nadoknade.

Drugi deo meča Spartak je počeo agresivnije i konkretnije, ali u ranoj fazi, već posle par minuta igre zbog povrede Džugurdić je napustio teren, a njega je zamenio Novaković. Posle početnog pritiska Spartaka domaći igrači su uspostavili ravnotežu i počeli da stvaru svoje prilike. a jedna u '61 minutu mogla je da ih dovede u prednost. Ionako nefikasan napad dodatno je oslabljen izlaskom Noskovića ('66) kojeg je zamenio Milić. Par minuta pred kraj zbog drugog žutog kartona igru je napustio defanzivac Spartaka Petrović. Poslednju šansu na meču je imao Napredak, ali Aleksić je bio uspešniji.

Pet minuta nadoknade nije ništa primenilo i meč se završio najnepopularnijim rezultatom 0:0.

Meč na stadionu Mladosti u Kruševcu posmatralo je oko 5.000 ljubitelja fudbala.

Šef stručnog štaba Spartaka Kanatlarovski posle utakmice nije krio zadovoljstvo osvojenim bodom: - "Na ovako kvalitetnom terenu gde se dolaskom Lalatovića Napredak igra mnogo ofanzivnije i mnogo bolje i gde se postiže mnogo golova, bez petorice standardnih igrača ovaj bod je za moj tim velika premija. Kvalitetnije šanse su bile na strani protivnika ali je na kraju ispalo tako. Domaćin je bio bolji, ali je sreća bila na našoj strani."

Naredni meč Spartak igra na domaćem terenu, a u goste dolazi Crvena zvezda, koja je u uzlaznoj formi i nizu od 11 pobeda. Poslednju pobedu ostvarili su na Marakani pobedivši Voždovac sa 5:1. Termin utakmice će se odrediti naknadno, ali najverovatnije će biti subota od 15:30h, bez dileme u TV prenos.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 2 nedelje
Komentara: 16
Pregleda: 3455
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.