Komentara: 1
Pregleda: 2126

Fudbaleri Palića pobedili ekipu Novog Sada (2:0)

24.03.2014. u 09:10h
Izvor: Subotica.com
FK "Palić" došao je do svoje prve pobede u drugom kolu prolećnog dela Srpske lige, grupa "Vojvodina" pošto su juče pobedili ekipu iz Novog Sada sa 2:0 (1:0) i time osvojili svoj 17. bod i napredak na tabeli (11).
Fudbaleri Palića pobedili ekipu Novog Sada (2:0)

Fudbaleri Palića bili su bolji rival u jučerašnjem "derbiju začelja", i sasvim zasluženo pobedili sa 2:0. Domaći fudbaleri, igrači Palića, još uvek muče muku oko velikog broja povređenih igrača, te je s' tim osvajanje sva tri boda u "okrnjenom sastavu" bilo daleko slađe.

Utakmica se igrala na SC "Janko Pejanović" pred oko 150 gledalaca, a sudija Vladimir Blažon iz Rume pokazao je 3 žuta kartona - Štrbac (Palić) i za ekipu Novog Sada Štefek i Kovačević. Za igrača utakmice proglašen je Miljan Ljubenović iz domaće ekipe.

Palić - Novi Sad 2:0 (1:0)
(Strelci: 1:0 Janković 4. min (11m); 2:0 Ivanović 77.min;)

FK "Palić": Ićitović, Pavić, Štrbac, Tumbas, Bjedov, Dunđerović, Ivanović (Puhalak), Ostojić (Matić), Janković, Ljubenović, Antonić (Maksimović)

FK "Novi Sad": Čavić, Babić, Štefek, Simić, Avrić, Pejović, Kovačević, Marković (Tešić), F. Bajić, Mačković (Stanić), Rađen

U narednom kolu FK "Palić" putuje u Sremsku Mitrovicu na duel sa Radničkim, a taj meč se igra u nedelju od 15 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2126
Povezane teme

fk palić

fudbalski klub palić

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.