Komentara: 0
Pregleda: 2316

Fudbaleri Bačke pobedom završili sezonu pred domaćom publikom

01.06.2015. u 11:07h
Izvor: Subotica.com
Fduableri Bačke 1901 na najlepši način za ovu sezonu oprostili su se od domaće publike pobedivši Vršac sa 3:0. Do kraja prevenstva ostalo je da se odigra još jedno kolo, a u poslednjem meču sezone Bačka će predstojeće subote gostovati u Prigrevici.
Fudbaleri Bačke pobedom završili sezonu pred domaćom publikom

Ekipa koju sa klupe predvodi iskusni trener Slobodan Kustudić bila je bolja svih 90. minuta. Šanse su se nizale jedna za drugom, Damjanović, Matić, Ljubenović nisu iskoristili svoje prilike, a onda je u 36. minutu Radosaljev izveo slobodan udarac, Damjanović je najviši u skoku  glavom plasirao loptu u mrežu Vrščana za vođstvo domaćih.

Samo dva minuta kasnije Subotičani su mogli da povećaju prednost, nakon odličnog centaršuta Savovića, Ljubenović je uputio udarac ka golu, Donović brani i šalje loptu u korner. Nova prilika za Bačku, Radosavljev je izveo korner, Svitić skače, ali golman gostiju siguran.

Na 2:0 povisio je Miljan Ljubenović u završnici prvog dela. Iskusni Kiš je uputio precizan centaršut, siguran sa pet metara Ljubenović glavom šalje loptu u gol Vršca. Tačku na pobedu Subotičana od 3:0 stavio je Slavko Damjanović u 68. minutu.

Bačka 1901 – Vršac 3:0 (2:0)
Damjanović u 36. i 68, Ljubenović u 45. minutu.

Subotica – Stadion kraj Somborske kapije.
Gledalaca: 100.

BAČKA: Tripković, Kiš (Nikić), Savović (Francišković), Svitić, Poljaković, Matić, Simović, Radosaljev, Damjanović, Ljubenović, Maksimović (Zlatković).

VRŠAC: Donović, Matić, Karović, Simić, Anović (Milovanov), Kojić, Stankov, Radišić, Kračunjel (Aleksić), Radić, Anđelković.

Na kolo do kraja prvenstva Bačka 1901 zauzima treću poziciju sa 52 osvojena boda (16 pobeda, 4 remija i 9 poraza). Prvak Srpske lige grupa Vojvodina je ekipa ČSK Pivare koja je ove sezone imala 24 pobede, dva nerešena duela i samo tri poraza.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2316
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.