Komentara: 0
Pregleda: 2463

Fudbaleri Bačke 1901 savladali Dunav (3:0)

25.04.2015. u 23:52h
Izvor: Subotica.com
Nakon mirnog poluvremena strelci su se u drugom delu raspucali, te je publika na stadionu kraj Somborske kapije mogla da gleda efektne poteze, lepe akcije i završetke istih. Bačka je pobedila Dunav sa 3:0, a u narednom kolu gostuje u Sremskoj Mitrovici ekipi Radničkog.
Fudbaleri Bačke 1901 savladali Dunav (3:0)

Prvih 45. minuta proteklo je u dobroj igri oba tima, ali bez mnogo šansi za promenu rezultata.

U nastavku Bačka je u potpunosti preuzela inicijativu, a u 72. minutu i povela. Javorac je napravio prekršaj u kaznenom prostoru nad Šveljom, Momčilović  je pokazao na belu tačku. Najboji pojedinac susreta kapiten Radosavljev sigurno je realizovao kazneni udarac i doneo svom timu prednost.

Nije se dugo čekalo Damjanović je udvostručio prednost Subotičana na 2:0. Potpuna dominacija domaćina krunisana je još jednim pogotkom, a tačku na pobedu  od 3:0 stavio je Ljubenović. M.N.

Bačka 1901 –  Dunav 3:0 (0:0)
Radosavljev 72' (penal), Damjanović 76', Ljubenović 82'

Subotica – Stadion kraj Somborske kapije.
Gledalaca: oko 100.

BAČKA: Tasić, Savović (Nikić), Kiš, Svitić, Ćalasan, Simović, Radosavljev, Damjanović, Zlatković (Kozoš), Ljubenović, Šveljo.

DUNAV: Trifunović, S. Žeželj, Simić, Vasiljević, Javorac (Milanović), Ilić, Jamaj (Komazec), Višnjić, Ašćerić, Grubor (G. Žeželj), Krstović.

Do kraja prvenstva ostalo je da se odigra još sedam kola, Bačka se trenutno nalazi na 4. poziciji sa 37 poena, 12 manje od prvoplasirane ČSK Pivare. U narednom kolu Bačka gostuje u Sremskoj Mitrovici ekipi Radničkog koja je danas zabeležila poraz.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2463
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.