Komentara: 1
Pregleda: 1127

Fudbal (Ž): Spartak ubedljiv protiv Mašinca (6:0)

02.10.2017. u 12:59h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka nadigrale su niški Mašinac u derbiju 5. kola Super lige Srbije i trijumfovale sa ubedljivih 6:0. "Golubice" su dominirale svih 90. minuta, dok je protivnik samo jednom uputio šut ka golu Subotičanki.
Fudbal (Ž): Spartak ubedljiv protiv Mašinca (6:0)

Ubedljivom pobedom od 6:0 slavile su Subotičanke u derbiju protiv Mašinca. Igračice Spartaka u prvom poluvremenu su stvorile mnogobrijne prilike, ali su samo jednu realizovale na samom početku, pa se na odmor otišlo uz minimalnu prednost Golubica.

Marsela Nasimento iskoristila je svoju priliku i donela predsnost Subotičankama veoma rano. Razigrane Golubice su diktirale igru, dok Mašinac ni jednog trenutka nije zapretio. Marija Radojičić je pokušala da udvostruči prednost,  posle njenog šuta lopta je  završila preko golaDo kraja prvog dela još jednom se našla Nasimento  u prilici, ali je bila neprecizna.

Drugo poluvreme je donelo veliku radost Spartaku i još pet golova u mreži Nišlijki.  U 49. minutu Slovićeva je sa bele tačke udvostručila prednost, nakon što je Lazarevićeva igrala rukom u svom kaznenom prostoru.  Dorin je u 56. minutu promašila prazan gol, što je bilo lakše pogoditi nego promašiti. Sa gol linije tamnoputa Dorin je loptu plasirala iznad prečke umesto u gol Mašinca. Ubrzo je Dorin ispravila svoju grešku. Slovićeva je uputila dugu loptu u prostor, Dorin je prihvatila i zatresla mrežu Nišlijki.   U 69. minutu Mašinac je prvi put uputio udarac na gol Spartaka. Šutirala je Jovana Brusin, lopta je završila u naručju Koastićeve.  Posle kornera Subotičanke su stigle do prednsoti od 4:0. Prvo je pokušala glavom Frajtivićeva, neko od igračica Mašinca je na kratko odbranio, loptu je prihvatila Dorin i po drugi put se upisala u listu strelaca. Golubice su pokazale da su neprikosnovene i do kraja utakmice još dva puta bile precizne.   Frajtovićeva je povisila na 5:0, a Marenićeva u 90. mnutu postavila konačan rezultat derbija – 6:0.

Spartak – Mašinac  6:0 (1:0)
Nasimento 6', Slović 49' (p), Dorin 62', 73', Frajtović 85', Marenić 90'

Spartak: Kostić, Krstanoska, Vajda, Slović, Frajtović, Nasimento, Bruč (Mostarac), Radojičič (Marenić), Filipović (Matić), Dorin, Pavlović.

Mašinac: Stevanović, Vučković, Milivojević, M. Stanković, Ćirić (Savić), Stanković  (Stojiljković), Lazarević, Zlatanović, Vasiljković, Pejčić (Brusin).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1127
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

gradski stadion

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.