Komentara: 0
Pregleda: 1101

Fudbal (Ž): Spartak u Požarevcu lako do novih bodova

28.09.2017. u 16:58h
Izvor: Subotica.com
Šampionke Srbije, fudbalerke Spartaka uknjižile su novu pobedu. "Golubice" su u Požarevcu bile bolje od domaćeg tima i sa četiri gola u mreži protivnika osvojile tri boda.
Fudbal (Ž): Spartak u Požarevcu lako do novih bodova

Subotičanke su jošjednom pokazale svoju dominaciju. U požarecu su nadigrale u potpunosti domaću ekipu i slavile trijum od 4:0 u 4. kolu Super lige Srbije. Rzigrane Golubice ni jednog trenutka nisu oklevale od samog starta su preuzele kontrolu i već u 5. minutu povele golom Marsele Nasimento. Nizale su svoje prilike igračice Spartaka, ali je golmanka Požarevca odolevala sve do završnice prvog dela kada je Violeta Slović posle odlične asistencije Nasimento, glavom plasirala loptu u mrežu domaćina i udvostručila vođstvo svog tima.

Drugo poluvreme donelo je identičnu sliku na Vašarišzu. Spartak je dominirao, sa svih strana napadao i težio ubedljivijoj pobedi. Marija Radojičić nadmudrila je odbranu i iskoristila svoju priliku za prednost od 3:0. Tačku na četvrtu pobedu od starta šampionata stavila je Nina Dorin nakon nesebične asistencje Jelene Marenić.

Požarevac – Spartak 0:4 (0:2)
Nasimento 5', Slović 32', Radojičić 61', Dorin 81'

Požarevac: Milojević, Teodosijević, Tešić, Milinović, V. Ilić, Milošević, Gonglj (Radosavljević), Vuković, Milanović, Jovanović, Trišić (T. Ilić)

Spartak: Kostić (Cetinja), Krstanoska (Baka), Vajda, Slović, Frajtović, Nasimento (Marenić), Bruč, Radojičić, Dorin, Mostarac, Matić.

Fudbal (Ž): Spartak u Požarevcu lako do novih bodova

Golubice već za vikend igraju narednu utakmicu 5. kola, kada će u 15 časova na Gradskom stadionu ugostiti ekipu Mašinca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1101
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.