Komentara: 1
Pregleda: 864

Fudbal (Ž): Spartak od 17 časova igra prvi meč polufinala Kupa Srbije

15.05.2019. u 11:29h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka već su osvojile šampionsku titulu i to devetu za redom, a sada sledi i pohod na duplu krunu. Još nekoliko koraka "golubice" treba da načine i vrate pehar Kupa u svoje vitrine. Prva sledeća prepreka na tom put im je Mašinac iz Niša sa kojim se danas sastaju.
Fudbal (Ž): Spartak od 17 časova igra prvi meč polufinala Kupa Srbije

"Golubice" danas od 17 časova dočekuju niški Mašinac u prvoj polufinalnoj utakmici najmasovnijeg klupskog takmičenja.  Pre desetak dana tim Borisa Arsića je slavio u prvenstvenom meču protiv Nišlijki, pa će i tako i danas pokušati da zabeleži još jedan trijumf i povoljan rezultat pred revanš na Delijskom visu.

- Spremni smo za utakmicu protiv Mašinca, jedino je nepoznanica kakvi će vremenski uslovi biti u toku dana i koliko će kiša koja neprestano pada dozvoliti da igramo svoju igru. Teren će sigurno uticati na igru i krajnji ishod, ali ćemo se mi potruditi da se prilagodimo uslovima. Pokušaćemo da nametnemo svoj ritam igre i dođemo do povoljnog rezultata već u prvoj utakmici - kaže Boris Arsić, šef struke Spartaka - U Nišu smo odigrali veoma dobro u prvenstvenom meču. Pored dva postignuta gola imali smo nekoliko izglednih šansi, tako da i sutra očekujemo  dobru utakmicu. Ukoliko budemo na svom  nivou i ako se ispoštuje dogovor iz svlačionice možemo očekivati pozitivan ishod.

Iz tabora šampiona Srbije poručuju da su sve devojke spremne za današnji meč, te pozvali publiku da pruži podršku "golubicama", koje će dati sve od sebe da ostvare zacrtan cilj i odigraju dobar dvomeč koji će ih odvesti u završni duel za trofej nacionalnog kupa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 864
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.