Komentara: 1
Pregleda: 1871

Fudbal (Ž): Spartak neumoljiv protiv Napretka (14:0)

13.10.2017. u 19:43h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka u potpunosti su nadigrale Napredak iz Kruševca i ubedljivo trijumfovale u 7. kolu Superlige Srbije. Golubice ni jednog trenutka nisu dovele u pitanje novi trijumf, a nemoćne Kruševljanke morale su se pomiriti sa porazom i dvocifrenim brojem golova u mreži.
Fudbal (Ž): Spartak neumoljiv protiv Napretka (14:0)

Spartak je olako došao do novog trijumfa. Svega sedam minuta igre je bilo dovoljno Subotičankama da savladaju golmanku gošći za vođstvo. Marsela Nasimento je "golubicama" donela prednost i načela mrežu Kruševljanki.

Potpunu dominaciju  šampionke su krunisale u prvom delu sa osam golova. Nina Dorin  je udvostručila prednost, a Radojičićeva povisila na 3:0. Napredak se nije ništa pitao na terenu. Krstanoska je zatresla mrežu Kruševljanki za 4:0, a onda je Marsela Nasimentu stupila na scenu i postigla četiri gola za rezultat na poluvremenu od 8:0.

I u drugom poluvremenu Spartak je nastavio u svom ritmu. Šampionke su se razigrale i Kruševljankama dale još šest golova.  Violeta Slović u 51. minutu povećala je rezultat na 9:0, a potom još jednom nadmudrila odbranu Napretka za 10:0. Do kraja susreta  Marenićeva, Radojičićeva i tamnoputa Nasimento su bile precizne za ubedljivu pobedu od 14:0.

Spartak – Napredak 14:0 (8:0)
Nasimento u 7', 23', 25', 32', 33' i 87',  Dorin 10', Radojičić 17', 76' i 80', Krstanoska 19', Slović 51' i 57' i Marenić 69'.

Spartak: Kostić (Cetinja), Krstanoska, Vajda, Slović (Bradić), Nasimento, Radojičić, Filipović (Baka), Dorin, Pavlović, Mostarac, Marenić.

Napredak: Marković, Dumanović, Karadžić, Živković, Josić, Kričak, Lisinac, Popović, Sretenović, Vučićević, Poljaković.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1871
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.