Komentara: 1
Pregleda: 1200

Fudbal (Ž): Spartak igrao nerešeno sa Crvenom zvezdom

13.05.2019. u 10:46h
Izvor: Subotica.com
U četvrtom kolu plejofa Superlige za žene Spartak je odigrao nerešeno (2:2) u Beogradu sa Crvenom zvezdom. Šampionke su imale prednost, ali su malo opuštenje ušle u nastavak, što je domaćin iskoristio i prokrenuo rezultat. Ipak, susret je završen bez pobednika..
Fudbal (Ž): Spartak igrao nerešeno sa Crvenom zvezdom

Fudbalerke Spartaka odbranile su titulu prvaka države tri kola pre kraja i u Beograd su na megdan Crvenoj zvezdi otputovale rasterećeno. Tim Borisa Arsića imao je prednost stečenu u prvom delu meča, ali su crveno – bele uspele da prokrenu rezultat. Ipak u finišu utakmice Subotičanke stižu do izjednačenja i osvajaju bod.

"Golubice" su bile bolje od starta. Zapretila je prvo Goja, a potom je pokušaj Violete Slović osujetila golmanka dobrom intervencijom. Na isteku pola sata igre, Goja je uposlila Tijanu Filipović, a ona matirala Petrovićevu za vođstvo od 1:0.

Fudbal (Ž): Spartak igrao nerešeno sa Crvenom zvezdom

U drugom poluvremenu posle dobre akcije Mirela Tenkov je poravnala rezultat. Nedugo potom Zvezda je prokrenula i povela sa 2:1. Ponovo je bila precizna Mirela Tenkov. Do izjednačujućeg gola Spartak dolazi pred kraj meča. Zvezdina golmanka slabo je  ispucala loptu, koju prihvata Okjere i na kratko je prosleđuje do Tijane Filipović, a ova upošljava Tijanu Matić koja iskosa sa leve strane prilazi do ivice šesnaesterca i šutira precizno u dalji ugao za 2:2.

Crvena zvezda  - Spartak -  2:2 (0:1)
Tenkov 65', 74' - Filipović 30', Matić 89'

Crvena zvezda: Petrović, Krstić, Nikolovska(Burkert), Miladinović (Milić), Trbojević, Savanović, Tenkov (Stojaković), Đorđević, Stojanović, Đukić, Malešević

Fudbal (Ž): Spartak igrao nerešeno sa Crvenom zvezdom

Spartak: Kostić, Vajda, Slović, Frajtović, Kričak (Baka), Filipović, Okjere, Stupar (Marjanović), Pavlović, Goja (Tanasković), Matić.

Već u sredu, 15. maja, Spartak igra prvu polufinalnu utakmicu Kupa sa Mašincem i to na Gradskom stadionu, dok u narednom prvenstvenom kolu dočekuje Slogu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1200
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.