Komentara: 2
Pregleda: 3564

Fudbal (Ž): Provitimac Spartaka Sara Pavlović potpisala za norveškog šampiona

18.01.2021. u 09:07h
Izvor: Subotica.com
Sara Pavlović karijeru nastavlja u Norveškoj. Vezna igračica šampiona Srbije potpisala je ugovor sa Avaldsensom.
Fudbal (Ž): Provitimac Spartaka Sara Pavlović potpisala za norveškog šampiona
Foto: ŽFK "Spartak"

Sara Pavlović, fudbalerka Spartaka napušta plavo – belo jato i seli se u Norvešku. Dvadesetčetvorogodišnja vezna igračica potpisala je ugovor sa Avaldsensom, norveškim šampionom protiv kojeg su pre četiri godine „golubice“ igrale tokom kvalifikacija za Ligu šampiona.

POČINJU PRIPREME - Za šampionke Srbije, fudbalerke Spartaka zimska pauza je završena. Šef stručnog štaba Boris Arsić će sa svojim saradnicima nakon kraće pauze okupiti ekipu u Subotici  i zvanično početi pripreme za prolećni deo takmičarske sezone. Okupljanje Plavih golubica zakazano je za 12 i 30 časova u subotičkog Hali Sportova gde će se sprovesti uvodna testiranja od strane Republičkog zavoda za sport i medicinu sporta.Nastavak prvenstva Srbije se očekuje u prvoj nedelji marta 2021. godine.

Pavlovićeva, rođena Čačanka, karijeru je započela u Takovu, potom je nosila dres Trijumfa, pa Napretka odakle je 2015. godine prešla u redove desetostrukog šampiona sa severa Bačke.  Svojim igrama u Spartaku  ostavila je dubok trag, dala veliki doprinos u postizanju sjajnih klupskih rezultata i ispisala istoriju kluba zlatnim slovima u proteklih pet godina, koliko je nosila plavo – beli dres.

- Sara je svojim sjajnim igrama, odnosom i profesionalizmom nametnula sebe za novo poglavlje u karijeri. Bila je deo plavo-bele porodice punih pet godina- Želimo joj svu sreću u nastavku karijere i hvala za sve – poručuju iz ŽFK "Spartak".

Fudbal (Ž): Provitimac Spartaka Sara Pavlović potpisala za norveškog šampiona

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3564
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.