Komentara: 2
Pregleda: 2079

Fudbal (Ž): Podmladak Spartaka odbranio trofej Kupa Vojvodine i plasirao se u Kup Srbije

11.11.2020. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Drugi tim Ženskog fudbalskog kluba „Spartak“, koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije, osvojio je Kup Vojvodine. Učenice Renata Pirše po drugi put za redom podigle su pehar pobednika Kupa na teritoriji severne srpske pokrajine.
Fudbal (Ž): Podmladak Spartaka odbranio trofej Kupa Vojvodine i plasirao se u Kup Srbije

Spartak je odbranio titulu u Kupu Vojvodine. U konkurenciji osam seniorskih timova, podmladak šampionske ekipe iz Subotice pokazao je da mu nema premca i na kraju podigao pobednički pehar.

Subotičanke su u četvrtfinalu savladale novajliju ekipu "Voša As" u Novom Sadu rezulatom 1:17 (1:7). U polufinalnom meču „golubice“ su bile bolje od zrenjaninskog Proletera, lidera Druge lige Srbije, sa ubedljivih 13:0, da bi se u samoj završnici na terenu našle sa ekipom "Nova kolonija" iz Kovina. Finalni meč protekao je u dobroj i dinamičnoj igri, a na kraju su fudbalerke Spartaka zasluženo slavile i po drugi put za redom podigle pehar pobednika Kupa Vojvodine. 

Nova kolonija – Spartak 1:21 (0:9)

Golove za Spartak postigle su Trkulja, Pataki, Stopić, Radosavljević, Berček, Đokić (5), Rajić (4), Marković (3), Šarić, Petrović (2).

Nova Kolonija: Šarčević, Maksimović (Jenić), Dimitrije, Trbanov, Dani, T. Trbanov, Draksan, Gordić (Radovanov), Dovatov, Rašeta, Stanimirov.

Spartak: A. Trkulja, Marki (Lazarević), Pataki, Stopić, Radosavljević, Marković (Vujković), Zadro (Milosavljević), Rajić, Đokić, Maljan (Petrović), Šarić (Berček).

Osvajanjem trofeja na nivou pokrajine Spartak je obezbedio plasman u osminu finala Kupa Srbije gde će se nadmetati sa superligaškim ekipama.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2079
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.