Komentara: 0
Pregleda: 1249

Fudbal (Ž): Anđela Frajtović dvostruki strelac za pobedu Spartaka u Zemunu

19.10.2021. u 11:26h
Izvor: Subotica.com
U derbiju sedmog kola Super Lige Srbije, fudbalerke Spartaka upisale su pobedu od 2:1 protiv Sloge u Zemunu. Tim Borisa Arsića osvojio je nova tri bod iako su Zemunke uspele da Izjednače Anđela Frajtović je u završnici po drugi put savladala Gardijanovu za trijumf „golubica“.
Fudbal (Ž): Anđela Frajtović dvostruki strelac za pobedu Spartaka u Zemunu
Foto: ŽFK "Spartak"

Igralo se otvoreno od početka. I kako obično biva kada se ove dve ekipe sastanu, igra zanimljiva i dinamična do poslednjeg sudijskog zvižduka. Imal su obe ekipe svoje prilike. Subotičanke su napadale, pokušavale da što pre dođu do vođstva, ali su tek u 25. minutu uspele da zatresu mrežu Sloge. Anđela Frajtović je donela radost „golubicama“.

U nastavku su i zemunke krenule ofanzivnije i u 61. minutu stigle do izjednačenja pogotkom Marije Vuković. Nije to poljuljalo samopouzdanje Subotičanki. Rešene da se neporažene vrate kući zaigrale su agilnije i u 80. minutu ataci su se isplatili. Anđela Frajtović po drugi put je matirala Ljiljanu Gardijan i postavila konačnh 2:1 za nova tri boda Spartaka.

Sloga Zemun – Spartak 1:2 (0:1)
 Vuković 61’ – Frajtović 25’, 80’

Sloga: Gardijan, Milanović (Dabić), Blagojević, Milić, Živković, Batočanin, Trišić, Trnavac, Matejić, Smiljković, Vuković.

Spartak: Kostić, Džakmon, Nađ, Slović, Frajtović, Milivojević, Fiedler, Filipović, Kusi, Ilić (Šarić), Stupar.

Sledi pauza a potom još jedno gostovanje Spartaka. „Golubice“ idu u Beograd gde će snage odmeriti sa Crvenom zvezdom. Utakmica se igra u subotu,  30. oktobra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1249
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.