Komentara: 3
Pregleda: 3060
Foto

Fudbal: "Vinogradar" šampion Gradske lige Subotice, sledi plasman u viši rang

19.05.2021. u 10:26h
Izvor: Subotica.com
"Vinogradar" iz Hajdukova pobednik je Gradske fudbalske lige za sezonu 2020/21. Uoči meče pretposlednjeg kola igrači, stručni štab i uprava primili su šampionski pehar, a zatim i savladali rivala.
Fudbal: "Vinogradar" šampion Gradske lige Subotice, sledi plasman u viši rang

U subotu, 15. maja, održan je prvi meč 21. kola Gradske fudbalske lige između Vinogradara i Lokomotive. Uoči susreta uručeni su trofej i medalje šampionu Lige - Vinogradaru iz Hajdukova, koji je dva kola pre kraja i matematički obezbedio titulu. Osvajanjem titule "Vinogradar" je obezbedio i plasman u Područnu ligu Subotice.

Pehar kapitenu "Vinogradara" Čabi Nagelu i medalje igračima, stručnom štabu i članovima uprave uručio je sekretar Gradskog fudbalskog saveza Subotice Tadija Stantić.

Fudbal: "Vinogradar" šampion Gradske lige Subotice, sledi plasman u viši rangSusret 21. kola na stadionu u Hajdukovu je završen pobedom novog šampiona "Vinogradara" rezultatom 5:3. Za "zelene" trostruki strelac je bio Kuktin, dok je Vujatović dodao još dva. Za "Lokomotivu" u strelce su se upisivali Vučković, Đukanović i Nosković.

Do kraja Lige ostalo je da se odigra još jedno kolo, a uoči tih završnih susreta u susret kraju sezone, plasman na tabeli je sledeći: Vinogradar (51 bod), Elektrovojvodina (40), Udarnik Višnjevac (39), Čantavir (31), Hajduk 1950 (25), Žednik (20), OFK "Mala Bosna 2015" (19), Bikovo ()16, Palić (14) i Solid (12).

Fudbal: "Vinogradar" šampion Gradske lige Subotice, sledi plasman u viši rang

Uoči poslednjeg kola na listi strelaca vodi Lakić iz Žednika koji je postigao 19 golova, iza njega je Nosković iz Lokomotive sa 14 uspešnih realizacija.

Izvor: Subotica.com
Dodela trofeja i medalja igračima i stručnom štabu Vinogradara - šampionu Gradske fudbalske lige Subotica Dodela trofeja i medalja igračima i stručnom štabu Vinogradara - šampionu Gradske fudbalske lige Subotica Dodela trofeja i medalja igračima i stručnom štabu Vinogradara - šampionu Gradske fudbalske lige Subotica Dodela trofeja i medalja igračima i stručnom štabu Vinogradara - šampionu Gradske fudbalske lige Subotica Dodela trofeja i medalja igračima i stručnom štabu Vinogradara - šampionu Gradske fudbalske lige Subotica Dodela trofeja i medalja igračima i stručnom štabu Vinogradara - šampionu Gradske fudbalske lige Subotica Dodela trofeja i medalja igračima i stručnom štabu Vinogradara - šampionu Gradske fudbalske lige Subotica Dodela trofeja i medalja igračima i stručnom štabu Vinogradara - šampionu Gradske fudbalske lige Subotica
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3060
Povezane teme

gradska fudbalska liga

gradski fudbalski savez

fudbalski klub lokomotiva

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.