Komentara: 0
Pregleda: 2078

Fudbal: Ubiparip za novu trojku

02.10.2010. u 23:58h
Izvor: Dnevnik Online
<p>Fudbaleri Spartak Zlatibor vode nastavili su niz bez poraza. Prvo poluvreme sigurno ne može dobiti prelaznu ocenu. Prvih tridesetak minuta nije donelo ni jednu pravu priliku, tek jednu polu&scaron;ansu imali su gosti, dok je Spartak ipak bio ne&scaron;to agliniji, ali se očigledno igrači nisu najbolje sna&scaron;li u totalnoj defanzivi ekipe iz Kule.</p>
Fudbal: Ubiparip za novu trojku

Konačno, malo živosti stiglo je u 21. i 26. minutu kada su Nikolić i Simović oprobali svoje dalekometne udarce, ali na žalost, ni jedan od njih nije bio dovoljno precizan da ugrozi gol Manolova. Naredne dve akcije koje su mogle da budu opasne stigle su posle slobodnih udaraca, prvo je u 34. probao Šarac, ali je Manolov dobro reagovao, a u 36. minutu niko od igrača Spartak Zlatibor vode nije ispratio dobro ubacivanje kapitena Torbice.

Konačno, igra je dobila na zanimljivosti u poslednja dva-tri minuta poluvremena. Za živost je zaslužan bio agilini Siniša Stevanović. Prvo je na njegov centar-šut Spartak napravio dobru priliku, sarađivali su Ubiparip i Simović, ali bez prave prilike za šut. U nastavku akcije još jednom loptu sa desne strane nabacio Stevanović, sada mnogo bliže Manolovu koji se nije najbolje snašao. Loptu je samo odbio, pravo u noge Voji Ubiparipu kome nije bilo teško da sa samo jednog metra pošalje loptu u mrežu.

Na žalost domaćih navijača ni drugo poluvreme nije donelo lepu igru. Gosti su bili nešto otvoreniji nego u prvom poluvremenu. Imali su dve prilike i tri kornera više od Spartak Zlatibor vode, ali nisu uspeli da to materijalizuju.

U najboljim prilikama bili su Mrđanov u 58. minutu i Panjković u 64. minutu kome je dobar šut još bolje odbranio Aleksić. Otvoreniju igru protvinika nije uspeo da iskoristi Spartak, mada su imali nekoliko prilika za to. Najbolje prilike imali su domaće posle šuteva iz daleka, pre svih Puškarić i Stevanović,a u 81. minutu slobodan udarac izveo je Šarac, probao je iz prve Torbica, a potom je samo malo sreće nedostajalo Noskoviću da postigne gol.

Sličnu priliku imali su i gosti samo četiri minuta kasnije. Maksimović je izveo slobodan udarac, njegovu asistenciju presekao je Torbica, povukao kontru, sa leđa je na njega nesportski startovao Fejsa koji je u 86. minutu morao ranije van igre.Veliku šansu u finišu meča imao je i Pauljević, ali je golman Spartaka, Branimir Aleksić, bio na mestu.

* * *

Gradski stadion, gledalaca: oko 1.000. Sudija: Stanković (Beograd),strelac: Ubiparip u 44. minutu (Spartak Zlatibor voda). Žuti kartoni: Stevanović (Spartak Zlatibor voda), Panjković, Fejsa (Hajduk). Crveni karton: Fejsa u 86. minutu (Hajduk).

SPARTAK ZLATIBOR VODA: Aleksić 7, Stevanović 7, Bratić 7, Antonić 7, Šarac 7, Puškarić 6 (64. Nosković), Simović 7, Torbica 7, Nikolić 7 (75. Mezei), Adamović 6 (46. Avrić), Ubiparip 7.

HAJDUK: Manolov 5, Marjanović 6, Fejsa 6, Radanović 6, Pauljević 6, Mrđanin 6, Jovanović 6, Bogić 6 (73. Petrović), Maksimović 6, Panjković 6, Komazec 5 (64. Živanović).

Izvor: Dnevnik Online
Postavljeno pre 13 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2078
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.