Komentara: 0
Pregleda: 1900

Fudbal: Trojica Spartakovih prvotimaca u reprezentaciji

13.03.2018. u 09:47h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Trojica Spartakovih prvotimaca u reprezentaciji

Narednog vikenda na programu je 28. kolo Superlige Srbije, a Spartak Ždrepčeva krv će dočekati ekipu Rada. Nakon te utakmice sledi pauza zbog obaveza nacionalnih timova. Tim povodom na adresu subotičkog superligaša stigla su tri poziva za reprezentaciju.

Miloš Ostojić i Nemanja Ćalasan već standardni reprezentativci, pozvani su u mladu reprezentaciju Srbije (do 21. godine) kod selektora Gorana Đorovića,  koja će odigrati dve prijateljske utakmice. U prvom meču "orlovi" će naredni petak snage odmeriti sa Gibraltarom (23. mart), dok će četiri dana kasnije u Novom Sadu protivnik naše selekcije biti Italija.

Andrija Vukčević je pozvan u mladu reprezentaciju Crne Gore čiji je i kapiten. Crnogorci će odigrati, takođe dve utakmice. U istim terminima kao i Srbija prvo će snage odmeriti sa Luksemburgom, dok će u Nikšiću odigrati sa Francuskom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1900
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalska reprezentacija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.